Sport

Nedelcu face „pressing” la Bernadette! Şi-a găsit iubirea la… TV! A pus ochii pe o concurentă de la „Puterea Dragostei”. GALERIE FOTO

26.09.2019 | 15:01

Dragoș Nedelcu a încheiat recent relația cu Flavia, pe care a cunoscut-o în perioada în care evolua la Viitorul, și, liber de „contract”, și-a orientat atenția către o tânără care a încercat să își găsească iubirea la TV, la emisiunea „Puterea Dragostei” de pe Kanal D. Bernadette Laszlo este numele fetei care a reușit să îi atragă atenția internaționalului român de 22 de ani, iar acesta face de o bună perioadă de timp „pressing” la blondina de 21 de ani originară din Târgu Mureș, lucru confirmat chiar de Bernadette. Cei doi s-au cunoscut pe site-urile de socializare, iar relația „online” a evoluat rapid. Mai multe imagini cu Bernadette în GALERIA FOTO de mai sus.

A „selecționat-o” pe Instagram

Accidentat la meciul jucat de FCSB cu Alashkert Erevan (3-0 în Armenia), în prima manșă a turul 2 preliminar din Europa League, Dragoș Nedelcu a decis să își petreacă timpul liber pe site-urile de socializare. Acolo a cunoscut-o și pe Bernadette. Care a dezvăluit că fotbalistul lui Gigi Becali a abordat-o pe Instagram, iar discuțiile „online” s-au mutat rapid „live” la telefon. Nedelcu a impresionat-o, are cu ce, e băiat frumos, manierat, cu bani, iar Bernadette vrea să îi acorde o șansă.

„Da, am început să vorbesc cu el. Trebuie să recunosc, îmi place foarte mult de el, pare un băiat cu bun simț, exemplar. Am început să discutăm inițial pe Instagram. Dar am decis să îi dau numărul de telefon după câteva conversații și am început să vorbim și la telefon. Chiar îmi plac conversațiile noastre și m-a impresionat felul lui de a fi”, a spus Bernadette pentru Wowbiz.ro.

Bernadette are o slăbiciune pentru fotbaliști

„Puterea Dragostei” a scos-o „la înaintare” pe Bernadette și i-a dat… puterea să explice public ce planuri are pe plan amoros: „Nu am iubit. Nu pot să mă implic într-o relație dacă simt că nu există sentimente adevărate, profunde. În plus, pentru a mă dedica unui bărbat, el trebuie să se comporte foarte frumos cu mine, să mă iubească numai pe mine, pentru tot ceea ce sunt eu, nu numai pentru cum arăt. Ce îmi oferă, asta primește în schimb”.

Se pare că Bernadette are o slăbiciune, ca să nu-i spunem pasiune, pentru fotbaliști. Este prietenă pe pagina sa de Facebook cu mai mulți jucători: Alex Mățan (Viitorul), Adi Șut (Academica Clinceni, împrumutat de la FCSB), Fülop Lori, Ronaldo Deaconu, Török Szabolcs (toți trei de la Sepsi OSK), Stephan Drăghici, Marius Constantin (ambii Gaz Metan Mediaș), Adrian Rus (Mol Vidi), Ramiro Costa și Ivan Gonzalez (foști la ASA Târgu Mureș).

„Nedelcu este un jucător valoros, cu un potenţial enorm. A demonstrat şi a arătat că este unul dintre cei mai buni închizători din România. Trebuie să îşi revină, trebuie să îşi găsească liniştea, să facă următorul pas la mai bine, un pas mai în faţă. Are 22 de ani, este enervant de tânăr. Are toată viaţa înainte şi sfatul meu este să se ducă undeva la mult mai bine”
Gheorghe Hagi

1,5 milioane de euro este cota lui Dragoș Nedelcu, conform transfermarkt

2 selecții are Dragoș Nedelcu la echipa națională a României