Fotbal intern

Negoiţă, executat silit! Rămâne fără acţiuni! Reacţia lui Nicolae Badea

27.04.2018 | 20:32
Negoita executat silit Ramane fara actiuni Reactia lui Nicolae Badea

Update. Nicolae Badea a vorbit după ce Judecătoria Sectorului 3 a decis executarea silită a lui Ionuţ Negoiţă. Iată ce zice despre faptul că 92% din clubul Dinamo Bucureşti îi vor reveni. “Este adevărat! Procedurile ulterioare vor fi îndeplinite de executorul judecătoresc şi de avocaţi. Mulţumesc!”, a spus Nicolae Badea pentru gsp.


Ionuţ Negoiţă, executat silit! Afaceristul poate rămâne fără acţiuni la Dinamo Bucureşti. Patronul din “Ştefan cel Mare” a încercat să vândă clubul, dar acest lucru este imposibil în momentul de faţă.

Judecătoria Sectorului 3 din Bucureşti a dat o decizie definitivă prin care şeful de la Dinamo Bucureşti să fie executat silit, în vederea recuperării unei creanţe faţă de Nicolae Badea. Ionuţ Negoiţă avea să-i plătească lui Badea nu mai puţin de 2.000.000 de euro, bani cu care ar fi trebuit să plătească acţiunile cumpărate la SC FC Dinamo 1948 SA. Astfel, cele 92% din acţiuni se întorc la Badea. VEZI ÎN GALERIA FOTO DECIZIA JUDECĂTORIEI!

Negoiţă le-a cedat acţiuni suporterilor, chiar înainte să fie executat silit

Asta nu e tot! În decizia Judecătoriei Sectorului 3 din Bucureşti apare că hotărârea luată în cazul lui Ionuţ Negoiţă este fără cale de atac. Mai mult, decizie finanţatorului de la Dinamo de a le da şi suporterilor acţiuni este considerată ilegală, deoarece Negoiţă nu poate înstrăina ceva ce se află sub sechestru asigurator încă din ianuarie 2017 – vezi detalii. 

Negoiţă a vrut să vândă clubul unui şeic

Ionuţ Negoiţă a încercat să vândă clubul Dinamo Bucureşti unui şeic, iar afacerea trebuia să fie făcută prin intermediul afaceristului Adrian Thiess. Şeicul nu a fost singurul interesat de cumpărarea echipei din “Ştefan cel Mare”, ci şi un grec, printr-un intermediar cipriot.

Ionuţ Negoiţă a devenit acţionar la FC Dinamo în luna august a anului 2012, atunci când a preluat pachetul deţinut de Cristi Borcea. Ulterior, Negoiţă a devenit acţionar majoritar cu 90% în luna martie a anului 2013, după ce a achiziţionat şi procentele deţinute de Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu.

“Eu sunt antrenor, nu am auzit nimic de vânzarea clubului. Dar probabil că domnul Negoiţă este dispus să vândă clubul. A spus şi public asta. Dacă e cineva interesat şi vine cu o ofertă foarte bună probabil se va realiza acest lucru” – Florin Bratu, antrenor Dinamo.

5.000.000 de euro este suma solicitată de Ionuţ Negoiţă pentru vânzarea clubului Dinamo