Fotbal intern

REGHECAMPF: “Negoiţă e un om care nu a făcut NIMIC, duce Dinamo DE RÎPĂ!”

UPDATE 23:45 / "Este păcat că un om care nu a făcut nimic în fotbal, ba dimpotrivă, duce de rîpă Dinamo, vorbeşte aşa despre cineva precum Gică Hagi", a declarat Reghecampf la DigiSport....
21.04.2014 | 23:45
REGHECAMPF Negoita e un om care nu a facut NIMIC duce Dinamo DE RIPA

UPDATE 23:45 / “Este păcat că un om care nu a făcut nimic în fotbal, ba dimpotrivă, duce de rîpă Dinamo, vorbeşte aşa despre cineva precum Gică Hagi”, a declarat Reghecampf la DigiSport.

UPDATE 17:20 / “Nu are rost să intru în polemică cu Negoiţă, pentru că nu este un om mare. Eu chiar am ciocnit un pahar de vin roşu în cinstea victoriei lui Dinamo. Ca să poţi forma o echipă puternică trebuie să investeşti. Este o răutate din partea marelui cocoş. Nu ştiu de ce a făcut o asemenea declaraţie. Probabil că e ofticat după victoria cu Astra. Îmi pare rău că am pierdut cu Vaslui şi nu am terminat acest campionat neînvins. Vă promit că mă voi ocupa personal ca la următoarele meciuri cu Dinamo să le marcăm cinci-şase goluri. Declaraţiile lui Negoiţă apar mai mari în presă, probabil, atunci cînd vorbeşte de Steaua. Nu e normal ca după o victorie a echipei sale să se ia de Steaua. Pentru noi este foarte important meciul din seara aceasta, dar se poate întîmpla orice. În afara Coronei, toate echipele din Liga 1 au miză pînă la final“, a declarat Laurenţiu Reghecampf la sport.ro.

UPDATE 14:10 / “Acest cocoşel obraznic, lăudăros şi needucat se tot bagă în seamă cu mine, cred că vrea şi el să stea de vorbă cu oamenii mari. Eu nu am făcut decît să dau un pronostic, eu militez pentru un fotbal curat şi asta deranjează. Mi-aş dori ca acest personaj insalubru să-mi răspundă pe teren, cu Viitorul, dar şi în Europa, unde s-a făcut de rîs. Dar, pe principiul <<chelul îşi pune mîna în cap>>, a sărit ca ars! Poate i-am stricat vreo cotă la pariuri şi asta îl doare. Eu bag bani în fotbal, nu scot, ca alţii…”, a fost răspunsul acid al lui Ionut Negoiţă, conform sport.ro.

Replica lui Reghecampf nu s-a lăsat aşteptată. Tehnicianul l-a făcut praf pe Ionuţ Negoiţă.

“Eu cred că acest om ori nu are nici o treabă cu fotbalul (şi îşi merită soarta) ori face pe prostul. Cum poţi declara asemenea prostii?? Negoiţă, trezeşte-te, tată, nu te mai minţi singur. Steaua te-a umilit, iar aşa nu vei bate Steaua nici peste 100 de ani!!! Dar dacă mă gîndesc mai bine, e foarte bine aşa ca să pot doborî toate recordurile împotriva lui Dinamo!”, a fost mesajul postat de Laurenţiu Reghecampf.

……………………………….

Ionuţ Negoiţă nu şi-a revenit complet după ce Dinamo a fost eliminată de Steaua în Cupa României şi, la finalul meciului cu Astra, 2-0, a ţinut să arunce cîteva “săgeţi” împotriva rivalilor din Ghencea. Patronul “cîinilor” susţine că echipa sa are un bilanţ mulţumitor în 2014 contra roş-albaştrilor şi insinuează că partida campioanei de mîine cu Viitorul este una cu rezultat deja cunoscut.

Astăzi sunt convins că suporterii Stelei au ţinut cu noi. Pot face şi un pronostic, că Viiorul va cîştiga. Sunt o echipă mai puternică decît Steaua. Dacă se supără că am spus asta? Nu ar trebui să se supere, ar trebui să lupte ca să nu cîştige Viitorul. În Ghencea, ne-a lipsit puţin ca să plecăm victorioşi, apoi în tur, în Cupă, ne-am descoperit şi ne-au bătut. Dar anul acest avem un bilanţ deloc slab cu ei, două egaluri şi o înfrîngere“, a spus Negoiţă la finalul partidei.

Victoria Viitorului contra Stelei este văzută drept o mare surpriză de către casele de pariuri, care au oferit o cotă de 5.00 pentru succesul echipei antrenate de Bogdan Vintilă. Zvonurile cum că echipa lui Gigi Becali se va din faţa formaţiei patronate de Hagi pentru a-i ajuta pe constănţeni în lupta pentru salvarea de la retrogradare sunt alimentate de un alt aparent “cadou”. Anul trecut, tot pe finalul campionatului, Viitorul a învins Steaua chiar în Ghencea cu 5-2.

P: Pariaza LIVE cu Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare!