News

Nelu Ploieșteanu vorbește despre moarte: ”Nu știu dacă mai trăiesc 10 ani!”

28.03.2019 | 18:38
Nelu Ploiesteanu vorbeste despre moarte Nu stiu daca mai traiesc 10 ani

Nelu Ploieșteanu a făcut dezvăluiri incredibile. Acesta a fost prezent astăzi la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde a mărturisit că este implicat într-un contract valabil timp de 10 ani, la un restaurant din Slănic Moldova. “Nu știu dacă mai trăiesc 10 ani! “, a declarat cunoscutul artist. În urmă cu un an, fiul lăutarului s-a stins din viață. Medicii i-au pus un diagnostic teribil: tetrapareză spastică și encefalopatie, motiv pentru care a fost țintuit la pat timp de 20 de ani.

Nelu Ploieșteanu, dezvăluiri incredibile despre moarte

La mai bine de un an de decesul fiului său, Nelu Ploieșteanu a făcut declarații ne neimaginat. “Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă mai ține pe picioare. Probabil cei care mă cunosc știu că sunt într-un contract de 10 ani la Slănic Moldova, la un restaurant.

Nu știu dacă mai trăiesc 10 ani. Vreau să fac cu niște băieți un material discografic, fac o piesă care se numește „Magazinul de vise” și aș vrea să implic nște băieți minunați. Lăutarii nu îmbătrânesc, lăutarii doar mor” a povestit Nelu Ploieșteanu, la „Neatza cu Răzvan și Dani.

Nelu Ploieșteanu vorbește desprer moarte
Nelu Ploieșteanu vorbește despre moarte, la un an de la decesul fiului său

Un an de la moartea fiului lui Nelu Ploieșteanu

Băiatul cunoscutului artist a murit la doar 28 de ani. Acesta era crescut de fosta soție, Elena. Tânărul venise pe lume sănătos, dar, după administrarea unui vaccin, la vârsta de două luni, a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică și encefalopatie.

“Am plâns o perioadă lungă şi apoi ne-am resemnat. Dimineaţa ne ducem cu toţii să-l pupăm, să vorbim cu el. Este bibeloul Mihăiţă este dependent de soţia mea. Ea nu a mai ieşit din casă de 26 de ani, dar nu s-a plâns nici un moment. I-a dat Dumnezeu putere. Drama aceasta este crucea vieţii ei”, spunea Nelu Ploieșteanu despre situația fiului său.

Tags: