Fotbal intern

Neluțu Varga, crize de nervi în lojă. “Îi dau afară pe toți” Mureșan a fugit în minutul 80

31.08.2018 | 10:39
Nelutu Varga crize de nervi in loja Ii dau afara pe toti Muresan a fugit in minutul 80
Neluțu Varga, crize de nervi în lojă. Răzvan Zamfir și Iuliu Mureșan sunt considerați principalii vinovați de situația în care a ajuns CFR

Neluțu Varga, crize de nervi în lojă. Patronul CFR-ului este hotărât să taie în carne vine după ce echipa din Gruia a fost eliminată de Dudelange, iar fotbalul românesc a trăit cea mai mare umilință din istorie.

România nu mai are nici o echipă în cupele europene după ce FCSB și CFR Cluj au fost eliminate din play-off-ul pentru accederea în grupele Europa League. Dacă echipa lui Dică a ieșit cu capul sus din această competiție, câștigând la București meciul cu Rapid Viena, scor 2-1,totuși ardelenii s-au făcut de râs și au fost lăsați acasă de amatorii de la Dudelange din Luxemburg. Fotbaliștii din Gruia au pierdut în tur cu 2-0, iar în retrur, pe teren propriu, au făcut 2-3.

Neluțu Varga, crize de nervi în lojă. “Îi dau afară pe toți” Mureșan a fugit în minutul 80

Însă cel mai supărat om de pe stadionul din Gruia a fost în timpul partidei, dar și la finalului acesteia, chiar patronul ardelenilor, Neluțu Varga. FANATIK.RO a aflat că acesta a făcut efectiv crize de nervi în loja sa, iar după ce scorul ajunsese la 3-0 pentru oaspeți nu amai rezistat umilinței și a explodat: “Nu se poate așa ceva. Îi dau afară pe toți. Să plece toți! Pentru ăștia eu i-am dat afară pe Mara, Marian Copilu și Edi Iordănescu. Să nu îi mai văd în fața mea. Conceicao să plece primul. Vreau să plece încă din seara asta”.

FANATIK.RO a aflat că după ce a sesizat nervozitatea lui Neluțu Varga, Iuliu Mureșan a fugit efectiv din zona lojelor în minutul 80, nedorind să mai stea în raza de acțiune a patronului său. În plus, finanțatorul ardelenilor mai este supărat pe Iuliu Mureșan, ba chiar și pe Răzvan Zamfir, pentru că aceștia tot au încercat în ultimul timp să îl convingă pe șeful lor să îl angajeze la CFR și pe impresarul Toni Curea. Dar Varga consideră că cei doi vor să își bage în club toți oamenii lor pentru a putea să controleze și transferurile la jucători după ce Bogdan Mara a fost făcut pachet și trimis la București. La finalul partidei patronul ardelenilor a rămas în loja sa mai bine de o oră acolo unde și-a făcut apariția și Ionel Ganea

Neluțu Varga, crize de nervi în lojă. Iuliu Mureșan după finalul unui joc
Neluțu Varga, crize de nervi în lojă. Iuliu Mureșan după finalul unui joc

Neluțu Varga a făcut scandal imens în lojă.”Îi dau afară pe toți”

FANATIK.RO a aflat că după ce Neluțu Varga a făcut scandal imens în lojă, Ionel Ganea și-a făcut apariția în preajma patronului echipei din Gruia, semn că soarta lui Antonio Conceicao era deja pecetluită.Mai mult, în cursul acestei zile este de așteptat să se decidă și soarta președintelui Iuliu Mureșan, iar Cornel Șfaițer și Daniel Stanciu sunt oamenii care au șanse foarte mari să fie angajați la CFR Cluj.

Astfel că, Iuliu Mureșan este nevoit să treacă acum printr-o nouă furtună, după ce în urmă cu ceva timp a mai fost nevoit să suporte o ședință de peste opt ore în care s-a pus problema demiterii sale, dar la vremea respectivă a scăpat ca prin urechile acului. Însă de această dată Neluțu Varga este pornit pe omul pe care îl consideră principalul vinovat pentru situația de la echipă după ce acesta a contribuit din plin la demiterea lui Edi Iordănescu. De acest lucru nu este străin nici Răzvan Zamfir, cel care se apără și spune de câte ori este întrebat că el nu are nici o funcție oficială la CFR Cluj.