Fotbal intern

Neluțu Varga s-a împrumutat la cămătari să plătească salariile restante la CFR Cluj! Lefurile pe februarie, în aer! Vezi suma uriașă

10.02.2019 | 18:43
Nelutu Varga sa imprumutat la camatari sa plateasca salariile restante la CFR Cluj Lefurile pe februarie in aer Vezi suma uriasa
Neluțu Varga s-a împrumutat să plătească salariile la CFR Cluj

Probleme pentru CFR Cluj înainte de meciul cu U Craiova. FANATIK a aflat că patronul clujenilor, Neluțu Varga, are probleme financiare și a trebuit să se împrumute să plătească salariile restante pe lunile decembrie și ianuarie.

Astfel, Neluțu Varga s-a împrumutat cu 550.000 de euro, bani pe care i-a folosit pentru a plăti salariile restante pe lunile decembrie și ianuarie. Patronul nu vrea să mai bage niciun ban de la el, așa că a suma de peste o jumătate de million de euro a fost plătită din bani împrumutați cu camătă. Astfel, sunt șanse minime să se mai plătească salariile pe luna februarie până la sărbătoarea de Paște.

Neluțu Varga s-a împrumutat să plătească salariile celor de la CFR Cluj

Tot acest scenariu se trage din toamă, când CFR Cluj a ratat calificarea în grupele competițiilor europene iar Neluțu Varga a anunțat că nu mai vrea să bage bani la echipă și că își dorește ca formația din Gruia să se autofinanțeze. De altfel acesta este și motivul pentru care formația din Cluj nu a adus niciun transfer la club în această perioadă de iarnă. Mai mult, campioana s-a despărțit de jucătorii cu salarii mari care nu aduceau niciun plus echipei, precum Tambe sau De Luca. În ciuda problemelor financiare, CFR a ținut de preț și niciunul dintre titularii echipei nu a fost vândut, în ciuda ofertelor importante pe care trupa din Gruia le-a primit pentru golgeterul George Țucudean.

Situația este una tensionată la CFR Cluj, acolo unde Neluțu Varga taie și spânzură după ultimul egal cu FC Hermannstadt. FANATIK a scris că managerul sportiv Cristian Panin a fost dat afară de la echipa campioană, la decizia patronului, supărat că acesta nu i-a răspuns la un sms. De asemenea, Toni Conceicao a fost și el aproape să fie demis, în ciuda faptului că echipa sa a dominat echipa sibiană și a avut enorm de multe ratări, cu portarul Căbuz având o prestație excelentă în Gruia.