Advertorial

NetBet, mai aproape de jucători: Poți depune CASH la terminalele SelfPay

Veste bună pentru toți jucătorii din România. NetBet le vine în ajutor tuturor pariorilor și le dă acum posibilitatea să depună CASH la terminalele SelfPay
08.04.2022 | 17:25
NetBet mai aproape de jucatori Poti depune CASH la terminalele SelfPay

NetBet.ro, primul operator licențiat de ONJN după schimbarea legislației, care deține și cel mai mare cazino online din  România, are un nou parteneriat cu soluția de plată fintech OktoCash, ce le va simplifica procesul de depunere utilizatorilor, oferind o variantă în plus.

Așadar, începând cu luna aprilie, fiecare utilizator Netbet își poate alimenta contul de la orice terminal SelfPay din țară. Sunt peste 7.000 de puncte de plată disponibile în toate colțurile României, astfel că utilizatorii vor avea cu siguranță o soluție în apropiere. Poți verifica unde se află cea mai apropiată locație SelfPay de tine aici.

Noua soluție oferită de NetBet prin OktoCash reprezintă modalitatea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de toate beneficiile online, dar doresc să tranzacționeze offline. Practic, contul utilizatorului poate fi reîncărcat instantaneu într-un mod rapid, ușor, sigur și mereu la îndemână.

Cum poți depune pe NetBet prin OktoCash?

Tot procesul este foarte simplu! Trebuie doar să intri în casieria contului NetBet, să selectezi metoda de plată OKTO.CASH, introduci suma și apeși butonul de depunere.

După ce vei efectua acești pași, platforma va genera automat un cod unic de plată din 6 cifre, ce va fi valabil timp de 24 de ore.

Ulterior, de la stația de plată SelfPay aleasă, din meniul principal, vei alege butonul NetBet powered by OKTO. Aici vei tasta codul de plată generat anterior și vei efectua depunerea.

Poți efectua depunerea folosind numerar, bon de rest SelfPay ori cu cardul. Transferul se efectuează instant, iar fondurile vor fi afișate în contul NetBet în doar câteva clipe.

Cum poți să retragi dacă ai depus pe NetBet prin OktoCash?

E la fel de simplu. NetBet îți oferă o gamă largă de metode de plată pentru a-ți retrage câștigurile. Tot ce trebuie să faci este să alegi metoda activă cea mai avantajoasă pentru tine. Vei putea face acest lucru prin transfer bancar, card, Skrill, NETELLER, Paysafecard, Smith&Smith sau TopPay.

Iar beneficiul pe care îl ai în momentul în care realizezi o depunere prin OktoCash este că poți încasa câștigurile prin orice metodă de retragere pe care NetBet o oferă utilizatorilor.

Așadar, poți descoperi foarte ușor cât de simplu este să depui și să retragi pe NetBet. Deschide-ți cont acum, alege soluția potrivită pentru tine și simte emoția jocului în cel mai mare cazino online din România.

Intră în universul NetBet

Pe NetBet.ro te poți distra responsabil pe o platformă sigură, unde vei găsi cel mai mare portofoliu de jocuri din România. În oferta NetBet vei găsi peste 2.000 de jocuri de la peste 30 de furnizori de top, iar numărul lor este în continuă creștere.

Vei găsi și o ofertă impresionantă de sloturi alături de versiuni de ruletă, jocuri de cărți (Poker, Blackjack, Baccarat, etc), loterii și table online pe bani reali. În plus, pe NetBet.ro te mai poți distra în timp ce pui bilete pentru pariuri sportive, pe diverse evenimente sociale ori virtuale.