Fotbal international

Foto. Vezi colecţia impresionantă de maşini a lui Neymar. Au costat cât salariul pe 10 zile al brazilianului

Vezi impresionanta colecţie de automobile pe care o are starul lui PSG, brazilianul Neymar. Brazilianul zboară cu un avion privat de 7 milioane euro
03.04.2018 | 14:12

Ca şi portughezul Cristiano Ronaldo sau argentinianul Lionel Messi şi brazilianul Neymar suferă de boala colecţionării automobilelor. Starul lui PSG a cheltuit peste 1,5 milioane euro pentru a-şi achiziţiona cele mai tari maşini. De asemeni, obişnuieşte să se deplaseze pe distanţe mai lungi cu ajutorul avionului privat, pentru care a plătit 7 milioane euro. CLICK GALERIE FOTO

Cea mai scumpă maşină din colecţia brazilianului valorează 500.000 de euro şi reprezintă unul dintre cele 50 de exemplare existente în lume de Maserati MC 12. Neymar şi-a dorit mult această bijuterie, pentru el banii nu reprezentau nici o problemă, nu s-a lăsat până nu a obţinut-o, dar este maşina cea mai puţin folosită, fiind practic închisă în garaj ca o operă de artă.

Neymar are unul din cele 50 ce exemplare de Maserati MC 12

Neymar are un Ferrari458, pentru care a plătit 200.000 de euro şi care este maşina pe care jucătorul lui PSG o îndrăgeşte pentru distanţe mai mari datorită vitezei ei.O maşină asemănătoare mai au Mario Balotelli, Mesut Ozila şi Louis Saha.Există mai multe tipuri de Audi, trei maşini din această marcă, Audi 7 fiind folosit pe vremea când juca la FC Barcelona.

Apoi există Wolksvagen Touareg, cea mai ieftină maşină din colecţie, doar 60.000 de euro, precum şi un Porsche Panamera Turbo, automobil de mare viteză, care a costat 150.000 de euro. Dar ce problemă pentru brazilian, al cărui salariu săptămânal la PSG este de 800.000 de euro, ceea ce înseamnă că toată colecţia ar fi putut fi achiziţionată în 14 zile!

Sursă foto: The Sun

Tags: