Fotbal international

VIDEO. Neymar s-a luat la bătaie cu un coechipier şi a părăsit antrenamentul Barcelonei înainte de El Clasico

Tensiune uriaşă la Barcelona. Aflat în centrul atenţiei datorită negocierilor cu PSG pentru un posibil transfer, Neymar jr a cedat sub presiune. La un antrenament al catalanilor din Statele...
29.07.2017 | 00:10
VIDEO Neymar sa luat la bataie cu un coechipier si a parasit antrenamentul Barcelonei inainte de El Clasico
ADVERTISEMENT

Tensiune uriaşă la Barcelona. Aflat în centrul atenţiei datorită negocierilor cu PSG pentru un posibil transfer, Neymar jr a cedat sub presiune. La un antrenament al catalanilor din Statele Unite, Neymar jr. a avut un schimb de replici dur cu portughezul Semedo, care a degenerat într-o confruntare fizică. Cei doi au fost despărţiţi cu greu de colegii de echipă. Neymar jr. a ieşit din antrenament imediat după.

Neymar bataie VIDEO

Totul s-a întâmplat după ce Semedo a avut o intrare mai tare la Neymar, la care starul portughez a ripostat foarte agresiv. Jucătorul venit în această vară, de la Benfica, nu s-a sfiit să sară imediat la Ney, care a fost salvat de intervenţia rapidă a coechipierilor. Busquets şi Mascherano au fost cei care au ajuns primii pentru a-i despărţi pe cei doi “cocoşi”.

ADVERTISEMENT

Acest incident vine într-un moment în care situaţia lui Neymar la echipă continuă să fie incertă. Fotbalistul brazilian este curtat de PSG, care este gata să achite clauza de reziliere, în valoare de 220 de milioane de euro. Ney nu a dat momentan nici un indiciu în privinţa deciziei sale, dar oficialii Barcelonei i-au transmis să anunţe cât mai repede dacă vrea să continue la club pentru ca, în caz contrar, catalanii să aibă timp să răspundă pe piaţa transferurilor.

Nelson Semedo, 23 de ani, a fost adus în această vară de FC Barcelona, de la Benfica Lisabona, pentru 30 de milioane de euro, pentru a acoperi problemele pe care le au catalanii pe postul de fundaş dreapta. Semedo este anunţat titular în sezonul viitor la Barcelona. Are şase selecţii la prima reprezentativă a Portugaliei şi a semnat un acord cu Barca până în 2022.

ADVERTISEMENT
Tags: