VIDEO/ Neymar nu a avut milă de foştii săi colegi

Barcelona a făcut scor la primul meci cu Tata Martino antrenor. Catalanii au dat de pămînt cu fost formaţie a lui Neymar, scor 8-0 şi au cucerit trofeul Gamper. Noul antrenor argentinian al...
03.08.2013 | 13:03
VIDEO Neymar nu a avut mila de fostii sai colegi
ADVERTISEMENT

Barcelona a făcut scor la primul meci cu Tata Martino antrenor. Catalanii au dat de pămînt cu fost formaţie a lui Neymar, scor 8-0 şi au cucerit trofeul Gamper. Noul antrenor argentinian al Barcelonei a trimis în teren cel mai bun 11 posibil chiar dacă mulţi din jucătorii catalani au început pregătirile de numai 5 zile. Noul star de pe Camp Nou, Neymar a intrat abia în repriza secundă şi a jucat doar 15 minute alături de Messi, argentinianul fiind înlocuit în minutul 60.

Neymar nu a marcat la primul său meci pe Camp Nou

Tata Martino a preferat să înceapă în atac cu tridentul Pedro-Messi-Alexis, iar prima repriză a meciului cu Santos a fost un festival de fotbal ofensiv. Balonul de Aur, Leo Messi a deschis scorul pe Camp Nou în minutul 11 după un „un-doi” cu Pedro. Autogolul lui Leo a făcut ca în minutul 11 Barcelona să conducă deja cu 2-0. Colegii lui Messi din atac, Alexis şi Pedro au reuşit şi ei să marcheze, iar la pauză Barcelona conducea pe Santos cu 4-0. Neymar a intrat pe teren din primul minut al reprizei secunde şi chiar dacă Tata Martino a schimbat foarte mulţi din jucătorii de bază, trupa blau-grana a continuat să defileze pe teren.

ADVERTISEMENT

Fabregas vrea să rămînă la Barcelona

Curtat intens de Manchester United, Cesc Fabregas a demonstrat că e pregătit să lupte pentru un loc de titular la Barcelona şi a marcat de două ori în debutul părţii secunde. Deşi toată lumea se gîndea că Barcelona se va opri la 6-0, trupa blau-grana a continuat să calce pedala de acceleraţie. Chiar dacă nu s-a lipit la gol, noua perlă de pe Camp Nou, Neymar a încîntat cu jocul său şi a oferit o pasă de gol la a doua reuşită a lui Fabregas. Adriano a dus scorul la 7-0 cu o super execuţie, pentru ca în final, atacantul camerunez de 17 ani Doungou, comparat deja cu Eto’o, a închis tabela la un neverosimil, Barcelona-Santos 8-0!