Fotbal international

Neymar, petrecere de vis la Paris de ziua sa. Ce dorință și-a exprimat public brazilianul

05.02.2019 | 11:36
Petrecere Neymar. Brazilianul a fost sărbătorit pentru cei 27 de ani ai săi
ADVERTISEMENT

Vedeta lui PSG, brazilianul Neymar, împlinește pe 5 februarie 27 de ani. În cinstea sa a fost organizată la Paris o megapetrecere, la care au luat parte jucătorii și stafful tehnic al campioanei franței, dar și multe personalități politice și culturale, din lumea showbizzului. Neymar a fost foarte impresionat de modul în care a fost organizat totul, dar și-a exprimat public marea sa dorință, izbucnind apoi în lacrimi.

“Vreau un deget nou” – a spus Neymar, după care nu s-a mai putut controla și lacrimile i-au podidit obrajii. Imediat a fost aplaudat îndelung de cei prezenți, care au înțeles că brazilianul suferă enorm pentru accidentarea recidivă de la degetul mic al piciorului drept, la care fusese deja operat în primăvara lui 2018, pentru a putea fi recuperat în vederea participării la turneul final al CM din Rusia cu naționala țării sale.

ADVERTISEMENT

Neymar, costumație în roșu, după numele petrecerii date în cinstea sa

Festivitatea a avut loc la Pavilion Gabriel, în arondismentul 8 al Parisului, foarte aproape de Palatul prezidențial și a purtat numele de Noaptea roșie a lui Neymar Junior, fotbalistul venind îmbrăcat într-un costum roșu și un tricou negru. Neymar, conform obiceiului, fiind și o persoană foarte emotivă, a făcut show prin modul de comportament.

Mai întâi s-a rostogolit de câteva ori pe podea cu mâinile la față, plângând, apoi s-a ridicat și a ținut un scurt speach, moment în care și-a spus public și dorința, după care a izbucnit din nou în lacrimi. Neymar va sta în afara gazonului circa 10 săptămâni, ratând astfel cel mai important eveniment pentru parizieni, dubla din 12 februarie și 6 martie cu Manchester United din optimile Champions League. Iar antrenorul Thomas Tuchel, după primul eșec suferit în campionat, la Lyon, a spus clar: “Dați-mi un al doilea Neymar, numai că al doilea nu mai există!”

ADVERTISEMENT
Petrecere Neymar. Nu au lipsit italienii Gigi Buffon și Marco Verratti