Fotbal international

VIDEO. Neymar, prezentat fanilor pe Parc des Princes! A fost ISTERIE

UPDATE. Nebunie pe Parc des Princes, înainte de meciul cu Amiens! A început prezentarea oficială a lui Neymar în faţa unui stadion arhiplin! Când a trecut prin dreptul fanilor lui Amiens, Neymar...
06.08.2017 | 00:10

UPDATE. Nebunie pe Parc des Princes, înainte de meciul cu Amiens! A început prezentarea oficială a lui Neymar în faţa unui stadion arhiplin! Când a trecut prin dreptul fanilor lui Amiens, Neymar a fost huiduit! Brazilianul a aruncat în peluză primul său tricou de la PSG, creând o adevărată isterie în rândul suporterilor din acea zonă. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI şi pe linkul de mai jos pentru toată prezentarea

UPDATE. De când PSG a tipărit tricouri cu numele lui Neymar, clubul a vândut materiale promoţionale sub imaginea brazilianului în valoare de un milion de euro! Din nefericire, fanii nu-l vor vedea la treabă pe Neymar în prima etapă, cu Amiens, întrucât fostul jucător al Barcelonei nu are drept de joc.


NEYMAR PSG VIDEO PREZENTARE OFICIALA. UPDATE, ora 16:40. Neymar a jonglat pentru prima dată cu balonul în tricoul lui PSG. A fost o adevărată nebunie înaintea prezentării, niciodată la Paris nemaiexistând asemenea aflux de suporteri veniţi să celebreze momentul.

NEYMAR PSG VIDEO PREZENTARE OFICIALA. UPDATE, ora 16:25. S-a încheiat prezentarea oficială a lui Neymar. Acum toată lumea aşteaptă debutul oficial la noua sa echipă.

Sunt toate şansele ca acesta să se producă chiar în această sâmbătă, în prima etapă a noului sezon, împotriva celor de la Amiens, echipă aflată în premieră în Ligue 1.

În acest timp Barcelona pregăteşte ofensiva juridică împotriva brazilianului şi a tatălui său. Barca vrea să nu plătească prima de loialitate, în valoare de 26 de milioane de euro şi cere să îi fie restituită de asemeni şi prima care a dat-o jucătorului anul trecut, după ce a acesta şi-a prelungit contractul. NEYMAR PSG VIDEO PREZENTARE OFICIALA. UPDATE, ora 14:40 A început prezentarea oficială a lui Neymar. 

NEYMAR PSG VIDEO PREZENTARE OFICIALA. UPDATE, ora 12:05. L’Équipe anunţă că startul meciului de sâmbătă dintre PSG şi Amiens, din prima etapă a noului sezon din Franţa a fost amânat cu 15 minute pentru prezentarea oficială a lui Neymar! Meciul va începe la ora 18:15, ora României. VIDEO – cum şi-a luat Neymar “ADIO” de la Barcelona. Mesajul postat de brazilian, care apoi a zburat către Paris

UPDATE, ora 08:34. La câteva ore după ce reprezentanţii lui Neymar au plătit clauza de reziliere a contractului, în valoare de 222 de milioane de euro, PSG a confirmat oficial transferul brazilianului. La sosirea în capitala Franţei, sud-americanul a avut parte de o primire grandioasă.

NEYMAR PSG VIDEO PREZENTARE OFICIALA. UPDATE, ora 23:20 / Neymar a semnat pentru PSG şi a devenit astfel cel mai scump jucător din istorie, 222 de milioane de euro. Starul brazilian a semnat un contract pe cinci sezoane, în care va încasa un total de 150 de milioane de euro, plus bonusuri. Tatăl său va încasa o primă consistentă. “De când am venit în Europa am văzut că PSG este una dintre cele mai ambiţioase echipe. Proiectul lor m-a convins să vin aici. Vreau să facem fanii fericiţi şi să câştigăm cât mai multe trofee în următorii ani. Nu tatăl meu m-a convins să plec, ba chiar am făcut invers faţă de ce m-a sfătuit el. A fost o onoare să joc alături de Barcelona, alături de Messi şi ceilalţi jucători care mi-au fost adevăraţi idoli. Dar asta este viaţa de sportiv”, a declarat Neymar.


UPDATE, ora 20:25 / FC Barcelona a anunţat joi seară că brazilianul Neymar nu mai este jucătorul clubului.Reprezentanţii legali ai lui Neymar au vizitat personal birourile clubului şi au efectuat plata de 222 de milioane de euro în numele jucătorului, privind încheierea unilaterală a contractului care unea cele două părţi. Prin urmare, clubul va înainta către UEFA toate detaliile operaţiunii, pentru ca ei să determine toate responsabilităţile disciplinare aferente acestui caz”, se scrie în comunicatul oficial blaugrana. UPDATE, ora 13:10 / Ibericii de la Marca anunţă faptul că Federaţia Spaniolă a primit documente din partea lui PSG şi a lui Neymar în care demonstrează că suma de 222.000.000 de euro a fost depusă în conturile Barcelonei. Preşedintele Federaţiei, Javier Tebas, a spus că se va opune plăţii acestei clauze, însă nu este posibil acest lucru, întrucât FIFA îi poate acorda lui Neymar acordul provizional de a evolua pentru PSG. Brazilianul ar putea debuta pentru PSG chiar în meciul de sâmbătă, cu Amiens.


NEYMAR PSG VIDEO PREZENTARE OFICIALA.  UPDATE, ora 23:42 / Neymar a fost prezent astăzi, la Porto, oraşul ales pentru a susţine vizita medicală. A fost aleasă Portugalia pentru a se evita mediatizarea excesivă. Starul brazilian a primit undă verde de la medici iar joi este aşteptat la Paris, unde va parafa contractul. Până vineri va fi cel mai scump transfer din istorie, 222 de milioane de euro.


Neymar jr. va fi jucătorul lui PSG. Este deja o certitudine. A venit şi primul anunţ oficial în acest sens, făcut chiar de impresarul brazilianului, Wagner Ribeiro. “PSG va plăti clauza de reziliere a lui Neymar, iar el va fi prezentat la Paris până la finalul acestei săptămâni”, a declarat Ribeiro pe aeroportul din Barcelona, înaintea unui zbor pe care urma să îl efectueze chiar alături de fotbalistul brazilian, spre Londra. Neymar a venit la Barcelona doar pentru a-şi lua adio de la coechipierii săi şi nici nu a mai efectuat antrenamentul de astăzi alături de lotul condus de Ernesto Valverde. Leo Messi a postat un mesaj emoţionant cu ocazia despărţirii de Neymar, împreună cu un videoclip în care cei doi apar în tricoul Barcelonei. “A fost o plăcere enormă să împart cu tine aceşti ani. amicul meu Neymar jr”, a fost mesajul publicat de Leo Messi.

Fue un placer enorme haber compartido todos estos años con vos, amigo @neymarjr. Te deseo mucha suerte en esta nueva etapa de tu vida. Nos vemos Tkm   A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Neymar la PSG. 222 de milioane de euro

PSG va achita clauza de reziliere a contractului dintre FC Barcelona şi Neymar, în valoare de 222 de milioane de euro, iar brazilianul urmează să fie prezentat la Paris. Coutinho şi Griezmann sunt principalele ţinte ale celor de la FC Barcelona pentru a-l înlocui pe Neymar.