Fotbal international

Imagini FABULOASE! Cum arată NOUA casă a lui Neymar din Paris

PSG a reuşit să dea lovitura verii, vicecampioana Franţei reuşind să facă cel mai scump transfer din istoria fotbalului mondial. Francezii i-au plătit lui Neymar clauza de reziliere de 222 de...
06.09.2017 | 18:10

PSG a reuşit să dea lovitura verii, vicecampioana Franţei reuşind să facă cel mai scump transfer din istoria fotbalului mondial. Francezii i-au plătit lui Neymar clauza de reziliere de 222 de milioane de euro pe care o avea la FC Barcelona. Vedeta echipei naţionale a Brazilie a fost primit în capitala Franţei ca un zeu.

Conducerea clubului PSG i-a oferit pentru primele zile petrecute în Paris o cameră dintr-un hotel de lux din capitala Franţei. Imediat după ce se va întoarce din Brazilia, unde a jucat pentru echipa naţională în meciurile din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, Neymar se muta într-o nouă locuinţă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Brazilianul se va muta într-o vilă luxoasă, unde chiria costă peste 12.000 de euro pe lună. În aceeaşi locuinţă a stat şi Ronaldinho în perioada pe care a petrecut-o la PSG. Pe lângă faptul că vila este una imensă, brazilianul se va putea relaxa într-un bazin de înot aflat la subsolul casei sau în sauna turcească aflată la primul etaj al noii locuinţe.

Vila se află aproape de Paris, în Bougival, o localitate aflată la doar câţiva kilometri de capitala Franţei. Conform site-ului rtl.fr, mai multe camioane au fost văzute în Bougival, acestea aducându-i toate lucrurile lui Neymar din fosta lui casă din Barcelona.

ADVERTISEMENT
Tags: