Fotbal international

Neymar şi-a aflat pedeapsa! Cât stă pe bară după eliminarea cu OM

Eliminat în minutul 87 al partidei cu Olympique Marseille, Neymar jr. a primit o pedeapsă inedită din partea Comisiei de Disciplină a ligii franceze. Brazilianul va sta o etapă pe bară şi va fi...
27.10.2017 | 10:37
Neymar sia aflat pedeapsa Cat sta pe bara dupa eliminarea cu OM
ADVERTISEMENT

Eliminat în minutul 87 al partidei cu Olympique Marseille, Neymar jr. a primit o pedeapsă inedită din partea Comisiei de Disciplină a ligii franceze. Brazilianul va sta o etapă pe bară şi va fi nevoit să ispăşească şi o a doua etapă de suspendare, care se va activa automat, în cazul în care va recidiva.

Decizia este una care a provocat controverse în Franţa şi nemulţumirea rivalelor celor de la PSG, care se aşteptau ca Neymar să primească o pedeapsă mai mare. Mai ales în condiţiile în care starul lui PSG a şi aplaudat ironic arbitrul după decizie. Pentru un gest asemănător a primit o suspendare de 3 etape în Spania, după un meci cu Malaga. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

“Am petrecut tot meciul lovit până am ajuns la limită. Am semne pe tot corpul. A fost o lovitură după care am încercat să joc mai departe, deşi am fost faultat clar. M-a enervat lovitura primită din spate. Arbitrul a făcut ce a vrut el, anume m-a eliminat pe mine ca să pară mai presus decât jucătorii”, a spus Neymar, după meci, pentru Esporte Interativo.

Astfel, Neymar jr. va lipsi în partida din această seară, împotriva celor de la Nice, programată de la ora 21:45, pe Parc des Princes. Brazilianul va reveni în echipa lui Unai Emery în partida de Champions League, contra lui Anderlecht. În Ligue 1, următorul meci este pe terenul lui Angers.

ADVERTISEMENT

PSG este liderul clasamentului în Ligue 1, cu 26 de puncte după primele zece runde. AS Monaco este pe locul doi în Franţa, cu 22 de puncte, iar în această etapă merge pe terenul celor de la Bordeaux, sâmbătă, de la ora 18:00.

Tags: