Fotbal intern

Nicolae Dică a dezvăluit numele atacanţilor pe care îi vrea FCSB

03.08.2018 | 11:23
Nicolae Dica a dezvaluit numele atacantilor pe care ii vrea FCSB

Nicolae Dică a dezvăluit numele atacanţilor pe care îi vrea FCSB. Nicolae Dică a dezvăluit numele atacanţilor pe care îi vrea FCSB. Antrenorul vicecampioanei României are un singur atacant veritabil în lot, pe Harlem Gnohere, şi chiar dacă îl mai încearcă pe Florinel Coman în acea poziţie îşi doreşte să-i vină măcar un jucător de acel profil.

La finalul partidei câştigate de FCSB în turul doi preliminar al Europa League, cu Rudar Velenje, tehnicianul “roş-albaştrilor” a vorbit despre problema pe care o are în atac. Nicolae Dică a spus care sunt atacanţii pe care îi doreşte şi cu care Gigi Becali negociază intens de mai mult timp.

Nicolae Dică a dezvăluit numele atacanţilor pe care îi vrea FCSB

”S-au făcut oferte, dar să vedem dacă le şi acceptă. Raul Rusescu şi Adam Nemec sunt doi jucători care ne interesează, eu sper ca măcar unul dintre ei să vină”,

a declarat Nicolae Dică. Tot după meciul cu Rudar, Mihai Stoica a anunţat că negocierile cu atacantul spaniol Cristian Lopez au fost sistate: “Îl avem pe Harlem Gnohere, golgheterul campionatului și golgheterul nostru, care în sezonul trecut a marcat 21 de goluri în toate competițiile. Că nu avem dublură un jucător specializat pe poziția asta, e cu totul altceva. A spus Gigi (n.r. patronul Gigi Becali) că s-a discutat cu Rusescu. Eu nu am discutat cifre, eu am discutat doar cu el, dacă vrea să vină. A avut niște probleme acolo (n.r. în Turcia) și noi îl așteptăm cât mai repede, pentru că orice zi pierdută e o problemă, atât pentru noi, cât și pentru el. În rest, nu discutăm cu niciun atacant. Au fost discuții cu Cristian Lopez, care a refuzat oferta noastră. Am înțeles că agentul lui Lopez ne-ar fi căutat, dar e tardiv, din punctul meu de vedere. Din moment ce ai refuzat oferta, nu mai ai de ce să ne cauți cu telefoane”, a spus Mihai Stoica.

Planul lui Gigi

Cine sunt jucătorii pe care îi vrea FCSB. P atronul vicecampioanei României îşi doreşte să aducă doi jucători la echipă pentru a-i motiva pe Florin Tănase şi Florinel Coman, pe care vrea să-i vândă pe sume mari pe viitor şi are nevoie ca aceştia să aibă evoluţii cât mai bune. Planul lui Gigi pare să dea roade încă de acum, când încă nu a adus atacanţi, având în vedere că atât Tănase, cât şi Coman, au punctat în meciul cu Rudar: “Eu nu aduc atacanţi ca să joace, ei mă costă 6-700.000 de euro, care mie îmi produc bani, milioane! Când aduc atacanţi, Coman şi Tănase le sfârâie picioarele, apoi se culcă la 10, nu se mai culcă la 3. Îmi dau seama după ce văd în teren. De ce nu zic de Man? Eu nu aduc atacanţi ca să joace, ei mă costă 6-700.000 de euro, care mie îmi produc bani, milioane!

Când aduc atacanţi, Coman şi Tănase le sfârâie picioarele, apoi se culcă la 10, nu se mai culcă la 3. Îmi dau seama după ce văd în teren. De ce nu zic de Man? Coman nu o să mai fumeze 10 ţigări, va fuma 3-4. Ştii ce zice? Fac puţină economie şi fumez mai puţin, de frică să nu ţină pasul cu atacantul ăla. Aşa conduc eu şi aşa fac. Mă, oameni buni, eu vreau să încerc altă strategie, să cresc 5-6 copii din ăştia talentaţi. Cum să te baţi cu ei, când au 900 de milioane sau 1 miliard euro încasări. Ca să mă bat cu ei, încerc acum să cresc câţiva copii, altfel ce să fac? El, Messi, câştigă într-o zi cât sunt salariile pe un an la un jucător”, a spus Becali la un post de televiziune.

Nicolae Dică a dezvăluit numele atacanţilor pe care îi vrea FCSB. Nicolae Dică şi Florinel Coman în meciul de fotbal dintre FCSB şi NK Rudar Velenje, contând pentru Liga Europa, desfăşurat pe Arena Naţionala din Bucureşti
Nicolae Dică a dezvăluit numele atacanţilor pe care îi vrea FCSB. Nicolae Dică şi Florinel Coman în meciul de fotbal dintre FCSB şi NK Rudar Velenje

Nicolae Dică a dezvăluit numele atacanţilor pe care îi vrea FCSB: Adam Nemec şi Raul Rusescu.