Fotbal intern

Nicolae Dică, contre cu MM Stoica: “Nu mi-a spus niciodată aşa ceva”

16.05.2019 | 11:50
Nicolae Dica contre cu MM Stoica Nu mia spus niciodata asa ceva

Nicolae Dică s-a contrat cu MM Stoica, după ce directorul sportiv al FCSB a susţinut că i-a spus fostului antrenor al echipei că trebuie să plece în iarnă. Tehnicianul de 39 de ani a declarat că nu a purtat o asemnea discuţie cu oficialul vicecampioanei României.

Nicolae Dică, contre cu MM Stoica: “A insistat să rămân”

La scurt timp după declaraţia făcută de MM Stoica, Nicolae Dică l-a contrat pe directorul sportiv al FCSB. Fostul antrenor al vicecampioanei României a susţinut că a vrut să demisioneze după înfrângerea de la Craiova, dar că oficialul echipei l-a convins să rămână.

“În niciun moment nu mi-a spus că ar fi fost mai bine să plec sau că schimbarea mea ar fi fost soluția! Dimpotrivă, în singura discuție pe care am avut-o pe subiectul ăsta, el a insistat să rămân! Am vrut să demisionez după înfrângerea de la Craiova și el m-a convins să continuu, să nu renunț. Păi, dacă ar fi adevărat, dacă mi-ar fi spus în față că era nevoie de alt antrenor, nu plecam pe loc? Nici n-aș mai fi fost supărat dacă s-ar fi întâmplat așa”, a declarat Nicolae Dică pentru gsp.ro.

Nicolae Dică, contre cu MM Stoica (sursă foto: sportpictures.eu)
Nicolae Dică, contre cu MM Stoica (sursă foto: sportpictures.eu)

Declaraţia care l-a deranjat pe Nicolae Dică

MM Stoica a vorbit despre situaţia actuală de la echipă, dar a făcut şi o analiză a sezonului în care FCSB a pierdut titlul pentru al patrulea an consecutiv. Oficialul roş-albaştrilor a susţinut că i-a spus lui Nicolae Dică că echipa are nevoie de o schimbare.

“Indiferent cine va fi antrenor, o să încerc să îl ajut cu experienţa pe care am acumulat-o. Nu cred că a existat vreun antrenor care să spună că nu l-am ajutat, aşa cum pot eu. Nici Dică, l-am sprijinit şi l-am susţinut. Pe final, i-am zis lui Gigi că e nevoie de un nou antrenor. I-am spus şi lui Dică în faţă, trebuie o schimbare”, a spus Mihai Stoica.