Fotbal intern

Nicolae Dică, dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului. “A intrat în vestiar şi a spart tot! Nu l-am văzut niciodată aşa!”

08.02.2019 | 11:38
Nicolae Dica dezvaluiri din vestiarul FCSBului A intrat in vestiar si a spart tot Nu lam vazut niciodata asa

Nicolae Dică a făcut dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului din perioada în care el era jucătorul grupării roş-albastre. Fostul antrenor al vicecampioanei României a vorbit despre un moment incredibil care l-a avut în prim plan pe Oleg Protasov.

Oleg Protasov nu a stat foarte mult timp la FCSB, dar a reuşit să câştige simpatia fanilor vicecampioanei României, dar şi a patronului Gigi Becali. Nicolae Dică a rememorat un episod în care ucraineanul a cedat nervos şi i-a desfiinţat pe jucătorii FCSB-ului în vestiar.

Dezvăluirile făcute de Nicolae Dică din vestiarul FCSB-ului

După Walter Zenga a venit Protasov. Ne-a văzut că stăm foarte bine defensiv şi ne-a dat libertate. A intrat şi ne-a spus clar că nu trebuie să mai lucreze la apărare, că trebuie să ne dea mai multă libertate pentru că avem calitate.

Şi chiar aveam libertate totală. Mie îmi spunea să joc unde vreau eu. Dar s-a enervat o singură dată. Jucam la Petroşani, iar pauză ne conducea Jiul cu 1-0. A intrat în vestiar şi a dat cu o sticlă în tablă, s-a spart tot. Toţi eram uimiţi pentru că nu îl ştiam aşa. Nu văzusem niciodată partea asta a lui. Dar a fost singura dată când s-a enervat. A certat doi sau trei jucători şi în repriza a doua am întors rezultatul şi am câştigat cu 2-1”, a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Sorin Paraschiv, Oleg Protasov, Florin Lovin şi Sorin Ghionea la finalul unui meci jucat de FCSB
Sorin Paraschiv, Oleg Protasov, Florin Lovin şi Sorin Ghionea la finalul unui meci jucat de FCSB

În vârstă de 55 de ani, Oleg Protasov este în prezent vice-preşedintele echipei naţionale a Ucrainei. Acesta a ajuns la vicecampioana României pe 1 iulie 2005 şi a stat pe banca tehnică a FCSB-ului până pe 1 decembrie 2005, după care a plecat la Dnipro. Pe parcursul carierei, Oleg Protasov a mai pregătit echipe precum PAE Veria, Olympiacos, AEL Limassol, Kuban Krasnodar, Iraklis, Rostov, FC Astana, Astra Giurgiu şi Dinamo Minsk.

  • 24 de meciuri a stat Oleg Protasov pe banca tehnică a FCSB-ului
  • 14 victorii, 6 egaluri şi 4 eşecuri a avut FCSB cu Oleg Protasov antrenor principal