Fotbal intern

Nicolae Dică, după Hermannstadt – FCSB 1-3. Gnohere are probleme. “Nu am vrut să forţăm!”

30.09.2018 | 23:24
Nicolae Dica dupa Hermannstadt  FCSB 13 Gnohere are probleme Nu am vrut sa fortam

Nicolae Dică a vorbit după meciul Hermannstadt – FCSB, scor 1-3, în etapa a 10-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, care a avut loc la Târgu Mureş. Antrenorul vicecampioanei României a explicat de ce a ales să îl titularizeze pe Junior Morais în centrul apărării şi nu pe Lucian Filip, un jucător mult mai înalt decât fundaşul brazilian.

Mai mult, Nicolae Dică susţine că echipa sa şi-a pierdut încrederea în momentul în care Dâlbea a reuşit să deschidă scorul, dar a mizat pe cartea ofensivă pentru a obţine cele trei puncte puse în joc. Antrenorul “roş-albaştrilor” a dezvăluit de ce l-a înlocuit pe Ovidiu Popescu cu Olimpiu Moruţan şi de ce a fost scos Harlem Gnohere.

Nicolae Dică, după Hermannstadt – FCSB 1-3. Ce s-a întâmplat cu Gnohere

“Ştiam că o să avem o partidă foarte grea pentru că ei se apără foarte bine în propria jumătate. Avem 10 goluri primite în acest sezon şi 6 sunt din fază fixă. După ce au înscris ne-am pierdut încrederea, nu am mai avut posesie, dar ne-am revenit şi am reuşit să marcăm. În repriza a doua am dat două goluri şi am mai avut câteva ocazii de a înscrie. Filip e mai înalt, dar am avut informaţii că Blănaru o să fie titular, ştiam că are viteză şi aveam nevoie de Junior Morais pentru că el are viteză foarte bună.  Bilete Pariuri

Am jucat ofensiv pentru că eram conduşi, aveam nevoie de un jucător ofensiv, cu o tehnică bună lângă Bizon şi de asta l-am schimbat pe Popescu. Pe Gnohere l-am schimbat pentru că are o problemă cu pubalgia şi nu am vrut să forţăm. L-am pus pe Tănase atacant şi a reuşit să înscrie. Îmi doresc să primim cât mai puţine goluri, dar mă bucur că reuşim să ne facem ocazii şi să înscriem. Am înţeles că Gnohere s-a ceruta cu al 4-lea arbitru. Nu am văzut pentru că eram cu spatele. Este important că am câştigat şi că rămânem pe primul loc. O să mă uit mâine la meciul CFR-ului cu Craiova, dar nu pot să dau un pronostic”, a spus Nicolae Dică.