Fotbal intern

Nicolae Dică nu plânge după Budescu. Cu cine speră că-l poate înlocui

20.07.2018 | 13:25
Nicolae Dica nu plange dupa Budescu Cu cine spera cal poate inlocui
ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a vorbit în cadrul primei conferinţe din actualul sezon despre faptul că echipa sa a pierdut mai mulţi jucători faţă de formaţia pe care o alinia anul trecut. Cu toate acestea, fostul golgeter al roş-albaştrilor nu plânge după niciunul dintre jucători, nici măcar după Budescu, unul dintre favoriţii săi în primul an pe banca tehnică a FCSB.

“Şi anul trecut am reuşit să facem rezultate bune. Din păcate nu am reuşit să câştigăm campionatul, deşi ne-am bătut până în ultima etapă. Într-adevăr, l-am pierdut pe Budescu, cel care putea să aibă o execuţie şi să te ajute în momentele dificile, dar Steaua s-a mai despărţit de jucători foarte buni şi a continuat. Mai este şi Denis Alibec, care nu se antrenează cu echipa şi Găman, printre cei care au plecat”, a spus antrenorul FCSB, înainte de duelul din prima etapă cu Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a vorbit despre înlocuitorii lui Constantin Budescu

Nicolae Dică a numit şi mai mulţi jucători de care crede că ar putea să îi ia locul lui Budescu: “Am schimbat sistemul şi nu mai am acel număr 10 din spatele atacantului. Sunt jucători însă care îl pot înlocui, cum sunt Man şi Tănase, care au dat multe goluri sezonul trecut, e şi Florinel Coman, care sperăm să dea drumul la joc, mai e şi Moruţan cu o tehnică foarte bună. Sunt jucători care să îl schimbe pe Budi.”

Constantin Budescu a semnat cu Al Shabab, după un sezon petrecut în tricoul lui FCSB, în care a adunat 37 de meciuri, a marcat 13 goluri şi a reuşit 12 pase decisive. La schimb pentru magicianul de la mijlocul terenului, FCSB a primit de la arabi 2,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT