Fotbal intern

A câştigat o avere, acum e sărac lipit! Ce a ajuns să facă Nicky Mitea

Nicolae Mitea o duce din ce în ce mai rău. Deşi a câştigat o avere în primii ani de carieră fotbalistică, fostul jucător al lui Ajax a ajuns acum să îşi scoată casa la vânzare. În plus,...
17.09.2017 | 09:48
A castigat o avere acum e sarac lipit Ce a ajuns sa faca Nicky Mitea

Nicolae Mitea o duce din ce în ce mai rău. Deşi a câştigat o avere în primii ani de carieră fotbalistică, fostul jucător al lui Ajax a ajuns acum să îşi scoată casa la vânzare. În plus, conform libertatea.ro, Mitea are mai multe datorii la diverse persoane şi o duce din ce în ce mai prost cu banii. Iniţial, el şi-a vândut vila de 145.000 de euro din zona Berceni, însă lucrurile au mers din rău în mai rău.

Mitea şi-ar fi pierdut toţi banii pe care îi câştigase la începutul carieriei, atunci când evolua pentru Ajax. Jucătorul român a fost văzut drept unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului românesc la începutul anilor 2000 şi a plecat la clubul din capitala Olandei la doar 16 ani. Acolo s-a impus destul de repede în echipa “lăncierilor”, ajungând titular şi cu un salariu excelent.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

E casătorit şi are şi o fetiţă

Cariera sa a început să coboare la fel de abrupt precum urcase, iar acum, la 32 de ani, acesta a rămas de ceva vreme fără sursă de venit. Conform cotidianului sus menţionat, acesta şi-ar fi scos la vânzare şi apartamentul în care se mutase cu actuala soţie după divorţul de Andreea Tonciu şi s-a împrumutat şi de bani la diverşi prieteni. Familia Mitea are şi o fetiţă.

Nicolae Mitea a fost junior al lui Dinamo, pentru care a şi debutat în Liga 1 Betano, în 2002. A plecat foarte repede din România, iar la Ajax Amsterdam a evoluat între 2003 şi 2008. S-a reîntors pentru o scurtă perioadă în “Ştefan cel Mare”, iar apoi a mai jucat în Grecia, la Ionikos, şi în România, la Concordia Chiajna şi Petrolul Ploieşti. Mitea are 9 meciuri la naţionala României, marcând şi două goluri, ambele într-o victorie cu Macedonia.