Fotbal intern

“Aveam valoare! Am demonstrat asta!” Cum îl striga Zlatan la Ajax

Marea speranţă a lui Ajax, Nicolae Mitea, spune că s-a lasat de fotbal din cauza doctorilor. Cum era poreclit de Zlatan Ibrahimovic
13.02.2018 | 08:51
Aveam valoare Am demonstrat asta Cum il striga Zlatan la Ajax

Nicolae Mitea, omul văzut ca o mare speranţă a României, s-a lăsat de fotbal, pratic, în 2011. A mai fost legitimat de atunci la Concordia Chiajna, însă problemele medicale nu l-au lăsat să joace şi şi-a încheiat cariera. Acum are 33 de ani şi spune că nu mai vrea să joace pentru că şi-ar bate joc de el dacă ar mai încerca. Mitea dă vina şi pe doctorii din România pentru finalul abrupt al carierei. 

“Fac 33 de ani, pentru ce să mai joc? Sunt mulţi ani în care nu am evoluat la nivel înalt. De ce să mă apuc acum să joc, doar de dragul de a o face? M-aş lua pe mine la mişto! Nu are rost să fac asta. Dacă te iei după doctorii de aici… Păi, eu aveam întindere şi ei ziceau cu totul altceva. Doctorul cel mai bun eram eu, nu ei! Acum fac afaceri, mă bazez pe terenuri, sunt în domeniul imobiliar. Am ieşit din lumea fotbalului, doar mai urmăresc meciurile, mă uit la emisiuni”, a spus Mitea într-un interviu pentru Prosport.ro.

Nicolae Mitea, despre relaţia cu Ibrahimovic

Poreclit “Maradona” de Zlatan Ibrahimovic pe vremea când juca pentru Ajax., Mitea spune că e mândru că a putut să evolueze pentru o echipă atât de mare şi afirmă că acum singura bucurie pe care o are este familia şi că stă destul de bine din punct de vedere financiar, deşi s-a spus despre el că este falit. 

“Dacă el îmi zicea aşa înseamnă că aveam valoare şi am demonstrat asta. Nu am stat la Ajax doar să îmbrac un tricou. Sunt unii care pleacă trei – patru luni pe afară, se întorc şi zic că sunt fotbalişti. Nu am nimic cu nimeni, dar…Ştii care e bucuria vieţii mele? Familia. Fata are aproape un anişor, o văd cum creşte, mă joc cu ea… Fotbalul a fost, gata! Dumnezeu mi-a dat cât a trebuit, acum nu trăiesc din amintiri”, a fost declaraţia lui Mitea.