Fanatik Show

Niculae, dezlănţuit! Ce spune de Burleanu şi “Vamă”

Ioan Niculae, patronul Astrei, l-a atacant dur pe Răzvan Burleanu după ce preşedintele Federaţiei a comentat prestaţia lui Istvan Kovacs de la partida ASA Tîrgu Mureş – Steaua....
28.10.2014 | 18:48
Niculae dezlantuit Ce spune de Burleanu si Vama
ADVERTISEMENT

Ioan Niculae, patronul Astrei, l-a atacant dur pe Răzvan Burleanu după ce preşedintele Federaţiei a comentat prestaţia lui Istvan Kovacs de la partida ASA Tîrgu Mureş – Steaua.

“Sînt curios dacă membrii comisiei se vor autosesiza şi în cazul lui Burleanu. Nici dacă era şeful arbitrilor nu putea face acele afirmaţii. El a luat o decizie pur subiectivă în avantajul Stelei. Burleanu nu a făcut nimic în viaţa lui. Kovacs a făcut greşeli tot timpul. De ce nu a mai fost vehement şi atunci? Burleanu nu conduce de unul singur Federaţia. Eu am fost suspendat pentru că mi-am spus părerea, aştept ca şi domnul Burleanu să fie suspendat. Să văd atunci cum mai poate conduce Federaţia! Burleanu a declanşat război cu toţi investitorii din fotbal, mai ales cu mine. Habar nu am dacă în viaţa lui a sădit doi pomi. Repercusiuni? Ce poate să îmi facă? Să mă dea afară din fotbal? Nu-l pot lăsa pe domnul Burleanu să mă jignească, să mă suspende din oficiu! Dacă ne va convinge că noi, investitorii, nu avem ce căuta în fotbal ne vom retrage! Ne deranjează felul în care vorbeşte cu noi. După ce am spus de Kovacs că a arbitrat şmechereşte m-au atacant, m-au amendat, m-au suspendat, m-au ameninţat că-mi iau puncte”, a spus Niculae la FANATIK SHOW, la Look TV.

ADVERTISEMENT

Patronul Astrei a făcut dezvăluiri incredibile şi îl arată, voalat, cu degetul pe Dinu Gheorghe pentru situaţia dezastruoasă a Astrei.

“Nu trebuie acuzat Protasov de ultimele rezultate. Ce să facă şi el? Nu eu m-am ocupat de transferuri în vară, ci preşedintele. Am insistat să aducem atacanţi, dar degeaba. Vreau ca echipa să-şi revină, la fel şi jucătorii accidentaţi. Fatai nu a vrut să joace. La un antrenament după meciul cu Glasgow a pus un stop şi a făcut o semi-infecţie. Nici eu nu mai ştiu de cînd nu mai joacă. Îl plătesc, dar dacă ar fi fost singurul era bine. De ce nu joacă Bukari? La Celtic am avut doar 16 jucători pe foaie pentru că portarul de rezervă nu avea drept de joc. Dacă Lung se accidenta, ar fi intrat în poartă Găman. Dani Coman a avut o lovitură la genunchi. A vrut să meargă la Celtic, dar nu l-au luat, deşi era gata să-şi plătească singur cazarea. Deocamdată, Dinu Gheorghe nu este în pericol, dar vreau să ştiu cine este vinovat de situaţia de la Astra. E de vină ba magazinerul, ba omul de serviciu, ba maseurul! Dar eu am un singur preşedinte”, a spus Niculae la FANATIK SHOW, la Look TV.

ADVERTISEMENT

Niculae a comentat şi învestirea lui Anghe Iordănescu în funcţia de selecţioner al echipei naţionale. “Burleanu a vrut să dea o lovitură de imagine. Îl aduc pe Lucescu, pe Mourinho… Singura problemă la Iordănesc este că nu a mai antrenat de opt ani. Dar problema nu e la Iordănescu, ci la faptul că avem trei antrenori secunzi. Fiecare va avea cîte o idee. Ce vor face atunci? Domne fereşte să ratăm calificarea după ce Piţurcă ne-a lăsat cu şapte puncte. Vă daţi seama ce s-ar întîmpla?”, a spus Niculae la FANATIK SHOW, la Look TV.