Niculae i-a pus la zid pe Fatai şi Ben Youseff! Cum îşi ameninţă jucătorii

UPDATE 23:59 Ioan Niculae susţine că Pandurii Tîrgu Jiu ar fi meritat victoria în faţa Astrei....
21.09.2014 | 21:01
Niculae ia pus la zid pe Fatai si Ben Youseff Cum isi ameninta jucatorii

UPDATE 23:59 Ioan Niculae susţine că Pandurii Tîrgu Jiu ar fi meritat victoria în faţa Astrei.

“Am asistat la unul dintre cele mai slabe meciuri. O victorie cu 2-1 e mai preţioasă decît una cu 6-0. Sînt departe de a fi profesionişti, atîta timp cît nu iau orice echipă în serios. Au crezut că dacă apar pe teren ceilalţi se vor da la o parte. După aspectul jocului, oaspeţii trebuiau să cîştige: din punctul de vedere al ocaziilor, determinării şi a părţii tehnice a echipei. Ne luptăm să scăpăm de la retrogradare după cum jucăm. Sper să obţinem cît mai multe puncte. Cînd vom avea o altă calitate a jocului vom putea să vorbim. Echipa nu merge, nu e de la meciul cu CFR, ci şi înainte, nici cu Iaşi nu am strălucit. Deocamdată nu mergem bine, ci azi trebuia să pierdem şi încă la scor. Le-am spus la pauză să se aştepte la ce e mai rău din partea mea din punct de vedere financiar dacă vor continua să joace la fel ca în prima repriză. Să uite cuvîntul bonus, pînă nu îşi schimbă atitudinea”, a declarat Ioan Niculae la Digisport.

Patronul Astrei i-a pus la zid pe Fatai şi Ben Youssef, fotbalişti care, în opinia sa, nu-şi respectă meseria.

Echipa este ciuntită în atac. Fatai, care a venit înapoi la fel de infatuat după împrumutul la Brugge. El a cîştigat acolo 400 000 de euro într-un an, el a mai vrut încă 50 000 de euro acum pentru că se crede mare fotbalist. A măturat banca de la Brugge un an de zile. Noi crezînd că îl avem pe Fatai variantă principală, nu am mai luat alt atacant. Din păcate, din cauza problemelor sale psihice se ajunge aici. S-a acumulat lipsa de profesionalism la unii dintre jucători. Trebuie făcută o singură echipă, nu două: una de mercenari externi şi una din români, care pun suflet. Există un anumit frecuş între 2-3 jucători străini. Unul e Fatai şi celălalt este un fundaş central care mă dezamăgeşte mereu, Ben Youssef”, a spus patronul Astrei.

*******************************************************************************************************

Astra s-a impus cu multe emoţii, scor 2-1, şi s-a apropiat la un singur punct de CFR Cluj! La pauză, formaţia patronată de Ioan Niculae era condusă însă, motiv pentru care patronul a explodat!

La pauză, patronul Astrei, Ioan Niculae, a coborît direct la vestiare şi a avut o discuţie cu lotul condus de Daniel Isăilă! Vorbele nu au fost unele blînde, ci destul de dure.

“Îmi este ruşine să mai vin la meciurile echipei!”, au fost cuvintele aspre ale lui Niculae, cu care şi-a pus la zid jucătorii. Discursul patronului din vestiar s-a dovedit util pentru echipă, care a întors rezultatul. Dinu Gheorghe nu a negat că Ioan Niculae a mers la pauză în vestiar. “Ne-a încurajat la pauză. Ne-a spus că nu acela este jocul nostru şi că trebuie să ne trezim”, a spus “Vamă”.