Nimeni nu vrea să mai audă de Torje! Dat afară şi de Espanyol

Gabriel Torje nu s-a acomodat nici la Espanyol, iar agentul său, Cristea Opria, a început deja să-i caute mijlocaşului o altă grupare unde să evolueze din ianuarie. La Udinese, club de care...
07.12.2013 | 16:57
Nimeni nu vrea sa mai auda de Torje Dat afara si de Espanyol
ADVERTISEMENT

Gabriel Torje nu s-a acomodat nici la Espanyol, iar agentul său, Cristea Opria, a început deja să-i caute mijlocaşului o altă grupare unde să evolueze din ianuarie. La Udinese, club de care aparţine, nu mai este dorit, astfel că o revenire a sa în Serie A este imposibilă. “La Udinese, Torje nu mai are nici un viitor. În toamnă, Guidolin ne-a transmis că se bazează pe anumiţi jucători şi că restul, printre care şi Torje, sînt liberi să plece. El nici nu era folosit la Udinese pe postul său. Guidolin joacă 3-5-1-1, iar Torje era folosit al doilea vîrf în spatele lui Di Natale. Di Natale se mişca 20-30 de metri, iar Gabi ar fi trebuit să acopere lăţimea terenului. El e un jucător de bandă, să joace fie în 4-4-2, fie în 4-3-3, nu în poziţie centrală” a spus Opria pentru stiridesport.ro.

Impresarul regretă că internaţionalul român nu a ajuns vara trecută la Hamburg, club german care l-a dorit cu insistenţă. “Erau lucrurile aproape clare, Udinese cerea şase milioane de euro. Pentru 500 000 nu s-a realizat transferul. În ultimele zile de mercato cred că am stat numai pe maşină… Udinese – Hamburg şi retur. Ar fi putut pleca încă de atunci. Nu s-a realizat, iar la Espanyol l-am transferat prin telefon, în drumul spre casă. Nu puteam să-l las la Udinese. Cum, de fapt nu o să îl mai las nici în iarnă. Acum e momentul să plece”, a spus Opria.

ADVERTISEMENT