News

Noi amănunte ies la iveală în cazul din Dâmboviţa. Olandezul s-a sinucis în timp ce era urmărit de autorităţi

Autor: Daniel Scripcaru | 24.09.2019 | 20:10
Pedofilul olandez s-a sinucis sub ochii polițiștilor care îl urmăreau. Sursa foto: antena3.ro

Johannes Visscher, olandezul suspectat de uciderea unei fete de 11 ani, era urmărit de poliţiştii olandezi în momentul în care s- sinucis. Bărbatul de 46 de ani şi-a pus capăt zilelor intrând cu maşina într-un TIR, la Escharen. Autorităţile olandeze spun că suspectul nu ştia că este monitorizat.

Pedofilul olandez s-a sinucis sub ochii polițiștilor care îl urmăreau

Potrivit unui raport al Parchetului General al Olandei, un echipaj al poliţiei îl monitoriza îndeaproape pe bărbat, chiar înainte ca acesta să intre deliberat în TIR. Procurorii precizează, însă, că maşina poliţiei era la o distanţă apreciabilă de maşina lui Johannes Visscher şi că nu există dovezi că bărbatul ar fi observat că este urmărit.

“Sunt oameni care au văzut accidentul şi şoferul conducea normal, nu în altă direcţie. A fost cu siguranţă o sinucidere. El nu ştia că este urmărit”, a declarat reprezentantul Biroului de Procuratură pentru Observator.

Pedofilul olandez s-a sinucis sub ochii polițiștilor care îl urmăreau
Pedofilul olandez s-a sinucis sub ochii polițiștilor care îl urmăreau. Sursa foto: antena1.ro

Mihaiela Adriana Feraru mai avea doar 350 de metri până ajungea acasă, când a fost răpită

Johannes Visscher era principalul suspect în cazul uciderii Mihaelei Adriana Feraru, o fetiță de doar 11 ani din localitatea dâmbovițeană Gura Șuții. Aceasta se întorcea de la școală, când se pare că a fost abordată de cetățeanul străin, chiar când fata mai avea aproximativ 350 de metri până la locuința ei.

Acesta a răpit-o pe fată și în doar 30 de minute a și ucis-o. Potrivit procurorilor, fetița a fost strangulată, iar trupul ei fătă viață a fost batjocorit de cetățeanul olandez, pedofil cu ștate vechi. Fata a dispărut vineri, iar anchetatorii au găsit trupul copilului pe un câmp din apropiere de localitatea natală.

Anchetatorii au stabilit că principalul suspect era cetățeanul olandez, care a închiriat o mașină imediat cum a sosit în România. Cetățeanul olandez a părăsit imediat țara, după comiterea faptei, iar polițiștii români au luat legătura cu cei din Olanda. Bărbatul s-a sinucis după ce a intrat într-un TIR, iar acum procurorul de caz vrea să claseze dosarul uciderii Mihaelei Adriana Feraru.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!