News

Noi dezvăluiri despre Iuliana Luciu şi Ioan Neculaie! Cei doi au petrecut împreună de Revelion în ultimii doi ani

In urma cu doua saptamani, WOWbiz.ro a dezvaluit, in exclusivitate, apropierea foarte... stransa dintre Iuliana Luciu si Ioan Neculaie! Astfel, desi s-a chinuit sa tina totul secret, s-a aflat ca...
08.02.2016 | 11:22

In urma cu doua saptamani, WOWbiz.ro a dezvaluit, in exclusivitate, apropierea foarte… stransa dintre Iuliana Luciu si Ioan Neculaie! Astfel, desi s-a chinuit sa tina totul secret, s-a aflat ca afaceristul este cucerit de nurii brunetei de o buna bucata de vreme.

Iuliana Luciu e apropiata de multa vreme cu Ioan Neculaie, omul de afaceri a carui reputatie in randul femeilor este arhicunoscuta! Barbatul este unul dintre clientii de lux din Dosarul Prostituatelor.

“Ei si-au ascuns bine relatia, pentru ca barbatului ii place discretia. Cu toate acestea, o cauta mereu, ii facea daruri si ii dadea masinile lui. Mai mult decat ata, si in 2015 ei au petrecut impreuna in seara de Revelion, in locatia de patru stele pe care Neculaie o detine in Poiana Brasov! Toate zilele au stat la piscina, au mers pe partie, in zone mai retrase si seara Neculaie a organizat adevarate cine romantice, cu lumanari si flori”, au dezvaluit persoane din preajma celor doi.

Sursa: wowbiz.ro