Noi informaţii despre presupusul iubit al Simonei Halep

Raluca Ogaru   
in Can can
12/04/2018, 14:20
Noi informaţii despre presupusul iubit al Simonei Halep GALERIE FOTO

Theo Paşa, căci despre el este vorba, a fost ţinta presei mondene, în ultimele două zile. După ce au apărut informaţii că bărbatul, cunoscut peste Ocean pentru afacerile lui, ar fi  noul iubit al Simonei Halep, iată că avem şi amănunte.

Aşadar, au şi început dezminţirile. În primul rând, s-a spus că noul ”iubit” ar fi acceptat deja de familia jucătoarei de tenis. Astăzi, însă, Cancan.ro scrie că ”Nea Stere” nu îl prea are la inimă pe Theo, având în vedere trecutul lui amoros, destul de… stufos. De exemplu, acesta s-ar fi iubit cu o cunoscută animatoare din cluburile de fiţe din Capitală, care astăzi este însărcinată.

Nu este nicio coincidenţă, însă. Femeia este însărcinată cu alt bărbat, Theo despărţindu-se de ea cu ceva timp în urmă.

Theo Paşa a dezminţit relaţia cu Simona Halep

 ”Bună dimineaţa. În urma articolelor apărute în spaţiul public, doresc să fac următoarele precizări: nu a existat şi nu există o relaţie amoroasă între mine şi Simona Halep. Iubesc sportul, am studiat Liceul sportiv şi Facultatea de educaţie fizică şi sport Constanta. Ca atare, sunt un fan al Simonei Halep şi al tuturor sportivilor, aşa cum cred că toţi românii ar trebui să fie… Este adevărat faptul că frecventez cafeneaua SH, unde l-am cunoscut pe tatăl Simonei, cu care am o relaţie bună de prietenie. Am tot respectul şi consideraţia faţă de Dl. Halep, este un om deosebit, care a făcut sacrificii mari în toată cariera Simonei. Am întâlnit-o pur întâmplător la munte şi, de asemenea, merg de mai mulţi ani la turneele ei din America. Cine înţelege sportul de mare performanţă, ar trebui să o aprecieze pe Simona pentru performanţa genială realizată, dar şi pentru faptul că este Ambasadorul nr. 1 al României pe toate planurile, să o susţină atunci când câştigă, dar mai ales atunci când pierde un meci! S-au inventat multe lucruri neadevărate despre mine personal, tot felul de zvonuri şi ipoteze false în necunoştinţă de cauză, se confundă o relaţie de amiciţie, prietenie cu una amoroasă care, categoric, nu există. Consider că e de datoria mea ca bărbat (machedon) să clarific această situaţie! Simona este o fată specială, modestă, ambiţioasă, care are nevoie de linişte şi susţinere pentru a-şi continua cariera şi să reprezinte România la cel mai înalt nivel! Vă mulţumesc pentru înţelegere, o zi bună tuturor”, a declarat presupusul iubit al jucătoarei de tenis numărul 1 în lume.

Ştirea MOMENTULUI

Vasi Geambazi nu mai e şef la FCSB! Becali: “El nu decide nimic”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×