Fotbal international

Noua iubită a lui Manuel Neuer este „geamăna“ fostei soţii! Are 19 ani şi joacă handbal. Foto

15.08.2020 | 11:21
Noua iubita a lui Manuel Neuer este geamana fostei sotii Are 19 ani si joaca handbal Foto
Manuel Neuer din nou îndrăgostit. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Manuel Neuer a tranșat clar lupta cu Ter Stegen în meciul Bayern – Barcelona 8-2. Cei doi portari sunt în concurență directă pentru postul de titular la naționala Germaniei, între cei doi fiind în trecut și un război al declarațiilor, Ter Stegen fiind nemulțumit de faptul că Neuer a fost preferat în continuare de Joachim Low. 

Pe plan personal, Neuer are o viață tumultoasă. La patru luni de la despărţirea de soţia Nina Weiss, portarul german îşi alină dorul de aceasta în braţele Anikăi Bissel, o handbalistă de doar 19 ani, care seamănă leit cu Nina.

ADVERTISEMENT

Internaţionalul neamţ s-a căsătorit în iunie 2017 cu Nina Weiss într-un decor pitoresc din Bari, Italia. Accidentat la momentul evenimentul, Neuer a păşit spre altar în cârje. Poate era un semn.

Relaţia celor doi a fost lapte şi miere, cuplul postând pe conturile de socializare fotografii cu ei doi pe toată perioada căsniciei. Primele zvonuri de separare au apărut la începutul anului. Cârcotaşii au început să caute indicii. Au descoperit că ultima postare a Ninei cu soţul ei data de la Oktoberfest. Apoi, Manuel a fost văzut fără verighetă. Zvonurile păreau să se confirme.

ADVERTISEMENT

Nuntă în cârje, divorț înainte de Crăciun

Bild a apelat la surse şi a descoperit că cei doi nu mai formau un cuplu dinainte Crăciunul din 2019, iar portarul ar fi recunoscut despărţirea în faţa colegilor de la Bayern. Nina se mutase deja din apartamentul lor din Munchen, când a plecat într-o vacanţă la schi, fără soţul ei.

Manuel Neuer şi Nina Weiss. FOTO: hepta.ro
Manuel Neuer împreună cu atunci soţia sa, Nina Weiss. FOTO: hepta.ro

Noua cucerire e sosia fostei soții

Noua iubită a internaţionalului german este Anika Bissel, anunţă Marca. În vârstă de numai 19 ani, cu 15 mai puţin decât Manuel, ea joacă handbal pentru SG H2Kuties. Nu este singura din familie care practică acest sport, fratele ei – Christopher Bissel – fiind înregimentat la clubul HG Erlangen, club de primă ligă.

ADVERTISEMENT
Anika Bissel. FOTO: instagram @anikabissel
Anika Bissel, noua iubită a lui Manuel Neuer. FOTO: instagram @anikabissel
Anika Bissel. FOTO: facebook @H2Kuties
Anika Bissel, noua iubită a lui Manuel Neuer. FOTO: facebook @H2Kuties

Ce a atras atenţia din prima secundă a fost asemănarea izbitoare dintre actuala iubită şi fosta nevastă. Pare că Manuel Neuer a vrut doar un „model“ mai nou, dar după acelaşi tipar.

CV de campion

Manuel Neuer este un produs al clubului Schalke 04 Gelsenkirchen, pentru a cărui primă echipă a debutat în sezonul 2016-2017, strângând 156 de partide. În 2011, a fost transferat de Bayern Munchen contra sumei de 30.000.000 de euro. De atunci, a apărat poarta bavarezilor în 241 de meciuri. La nivel de club, are 7 campionate, 5 Cupe şi 4 Supercupe ale Germaniei, o Liga Campionilor, un Mondial al Cluburilor şi o Supercupa Europei. Toate cu Bayern, mai puţin Cupa Germaniei din 2011.

ADVERTISEMENT

La naţională, Neuer a fost titular incontestabil în ultimii ani. Are nu mai puţin de 92 de selecţii de la debutul din 2009. A câştigat Cupa Mondială din 2014 alături de Manschaft.

De două ori a fost declarat cel mai bun fotbalist german. În 2011 şi 2014. Performanţă foarte rară pentru un portar.

ADVERTISEMENT
Tags: