Fotbal international

Noua reclamă filmată de Salah a devenit virală. Video „Nu se poate, e făcătură!”

07.02.2019 | 20:59
Noua reclama filmata de Salah a devenit virala Video Nu se poate e facatura

Mohamed Salah a dezamăgit pentru Liverpool în ultimele două partide de campionat, ambele terminate la egalitate, scor 1-1, cu Leicester și cu West Ham. În urma acestor pași greșiți, „cormoranii” s-au trezit egalați la puncte în fruntea clasamentului de rivala Manchester City. Ce-i drept, „cetățenii” au un meci în plus disputate.

Salah nu a marcat nici cu Leicester, nici cu West Ham, însă, chiar dacă forma sa sportivă este în scădere, egipteanul face legea în afara terenului.

Noua reclamă filmată de Salah a devenit virală

De curând a realizat o reclamă pentru Pepsi, care nu a apărut încă în spațiul public. Totuși, Salah a postat pe contul său de Instagram, acolo unde este urmărit de peste 23 de milioane de fani, secvențe din timpul filmărilor.

Salah apare lovind cu o precizie ieșită din comun balonul, spre uimirea fanilor săi.

View this post on Instagram

Behind the scenes…

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah) on

Salah, 26 ani și 150 de milioane de euro cotă de piață, a marcat 19 goluri și a reușite opt assist-uri în 33 de meciuri oficiale disputate pentru Liverpool în actuala stagiune. Egipteanul a sosit la Liverpool în vara lui 2017, „cormoranii” plătind pentru el nu mai puțin de 42 de milioane de euro.

Pentru Liverpool urmează dueluri extrem de importante atât în Premier League, cât și în Liga Campionilor. Băieții lui Jurgen Klopp vor avea o dublă de foc cu Bayern Munchen, campioana Germaniei.

Liverpool disputa anul trecut finala Champions League, pe care o pierdea în fața lui Real Madrid. În prima repriză, Salah a fost accidentat la umăr după un duel cu Sergio Ramos, iar egipteanul nu a mai putut continua jocul.

Pentru Liverpool însă, șansa câștigării unui nou titlu după aproape trei decenii de așteptare este mult mai importantă decât Liga Campionilor. Fanii nu au mai văzut un titlu în Premier League de pe vremea lui Ian Rush, în sezonul 1989/90.