Fotbal intern

UPDATE Dragoş Grigore, noul căpitan! “Dănciulescu niciodată nu a reacţionat ca Matei”

UPDATE/ 20:30 Flavius Stoican a explicat decizia pe care a luat-o şi speră ca jucătorul său să înţeleagă greşeala pe care a făcut-o atunci cînd a fost schimbat....
05.12.2013 | 18:16
UPDATE Dragos Grigore noul capitan Danciulescu niciodata nu a reactionat ca Matei
ADVERTISEMENT

UPDATE/ 20:30 Flavius Stoican a explicat decizia pe care a luat-o şi speră ca jucătorul său să înţeleagă greşeala pe care a făcut-o atunci cînd a fost schimbat.

“Greşelile neintenţionate de joc le înţeleg şi nu le pedepsesc, le explic ce au greşit, dar greşelile intenţionate precum aceasta nu o iert, eu am decis să-i iau banderola. Este hotărîrea mea şi mi-o asum, sunt convins că Matei va înţelege acest lucru. Bălgrădean şi Cătălin Munteanu vor fi căpitani, în lipsa lui Grigore” a spus antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

 

 

Noul căpitan al lui Dinamo este Dragoş Grigore! Această deciziei pe care Flavius Stoican a luat-o survine după comportamentul necontrolat pe care Cosmin Matei, fostul căpitan, l-a avut în momentul înlocuirii sale din partida cu Pandurii. Fundaşul golgheter al lui Dinamo a declarat însă că nu este dornic să poarte banderola, scopul său fiind cu totul altul.

“Nu contează cine este căpitanul lui Dinamo, trebuie să demonstrăm în fiecare partidă că merităm să purtăm aceste tricouri. Matei este puternic şi sînt sigur că şi-a învăţat lecţia din discuţiile avute cu Mister (n.red. Flavius Stoican) şi cu alţi oameni din club. Trebuie să ne dăruim în fiecare meci şi să avem un parcurs cît mai bun. Cupa României este cel mai scurt drum către un trofeu şi competiţiile europene”, a declarat Grigore la Dolce liga.

ADVERTISEMENT

Negoiţă: “Nici Dănciulescu nu a făcut aşa ceva în cariera lui”

Ionuţ Negoiţă a salutat decizia lui Stoican şi a declarat că unii jucători trebuie să-şi schimbe atitudinea pentru ca Dinamo să aibă rezultate. “L-am întrebat pe Dănciulescu dacă a avut asemenea ieşire în toată cariera lui şi mi-a zis că nu! I-am transmis că trebuie să vorbească şi el cu Cosmin Matei şi să-i explice că nu este normal ce a făcut. Decizia luată de Flavius Stoican este bună şi pentru Cosmin Matei, pentru viitorul său. Trebuie să venim cu plus acolo unde e loc şi trebuie venit, o să plece jucători şi vom aduce alţii. Avem două luni restanţe către jucători. Dacă ei vor juca aşa cum au făcut-o aseară, lucrurile vor intra pe făgaş normal. Trebuie să revenim unde ne este locul, pe patru ar fi rezonabil”, a declarat finanţatorul lui Dinamo la Digisport.

Tags: