CUPLUL anului! Andreea Bălan şi-a luat puşcaş marin!

De curând, Andreea Bălan pare mai îndrăgostită ca niciodată de un misterios american pe care l-a cunoscut la Barcelona, în Spania, prin intermediul verişoarei sale, Ligia. Plecată în...
28.06.2014 | 08:49
CUPLUL anului Andreea Balan sia luat puscas marin

De curând, Andreea Bălan pare mai îndrăgostită ca niciodată de un misterios american pe care l-a cunoscut la Barcelona, în Spania, prin intermediul verişoarei sale, Ligia. Plecată în vacanţă la New York, frumoasa cântăreaţă a fost cu adevărat impresionată de felul de a fi al americanului şi de povestea lui de viaţă.

Tânărul de 31 de ani care a ajuns în Barcelona alături de gaşca de prieteni care a însoţit-o pe Ligia, verişoara Andreei, s-a îndrăgostit la prima vedere de frumoasa artistă. Aceasta, surprinsă de comportamentul americanului, i-a promis că va accepta invitaţia Ligiei de a vizita New York-ul, oraşul în care locuiesc ei, iar săptămâna aceasta a petrecut-o în marele oraş de peste Ocean. Iar odată ajunsă în metropolă, Andreea a fost cucerită de stilul de viaţă al tânărului amorezat de ea. Iar unul dintre motivele pentru care Andreea se simte atât de bine în braţele americanului este, cu siguranţă, legat de sentimentul de securitate pe care acesta îl transmite artistei în fiecare moment.

Totuşi, e şi normal să fie aşa, având în vedere că americanul este unul dintre puţinii bărbaţi de peste ocean în al cărui CV, timp de cinci ani, stă la loc de cinte o ocupaţie războinică. Mai exact, el a fost puşcaş marin, adică membru al unui corp de soldaţi de elită care se pot lăuda că sunt cei mai temuţi bărbaţi de pe pământ, dezvăluie spynews.ro.

Puşcaşii marini, samuraii moderni
Puşcaşii marini sunt o forţă specială a Marinei americane, înfiinţată în anul 1775, care are ca principale scopuri recunoaşterea, acţiunea directă şi apărarea. Antrenamentul lor cuprinde 4 faze. În cadrul lor se învaţă tehnici de luptă umăr la umăr, arte marţiale (Jeet Kune Do, Wing Chun, Karate, Jiu-Jitsu), Sayoc Kali (o tehnică de luptă filipineză cu ajutorul cuţitului). Interesant este că înscrierea în această unitate de elită a Marinei americane este un lucru la care trebuie să te gândeşti de mai multe ori dacă îl vrei cu adevărat, pregătirea lor fiind una deosebit de dură, mai puţin de 25% ajungând efectiv soldaţi de elită ai corpului al cărui motto este relevant: SEMPER FIDELIS (Întotdeauna loial, n.r.). Mai mult decât atât, puşcaşii marini, chiar dacă trec în rezervă, se consideră pe viaţă soldaţi, onoarea lor de războinici obligându-i să procedeze în orice situaţie conform codului lor militar.
SURSA: SPYNEWS.RO