Fanatik Show

“Nu facem afaceri la Botoşani! Visăm să batem Steaua!”

FC Botoşani a oferit surpriza campionatului, atunci cînd a învins Dinamo pe teren propriu, scor 3-2. Preşedintele botoşănenilor, Cornel Şfaiţer, a dezvăluit la FANATIK SHOW, pe Look TV...
23.09.2014 | 17:57
Nu facem afaceri la Botosani Visam sa batem Steaua

FC Botoşani a oferit surpriza campionatului, atunci cînd a învins Dinamo pe teren propriu, scor 3-2. Preşedintele botoşănenilor, Cornel Şfaiţer, a dezvăluit la FANATIK SHOW, pe Look TV primele pe care fotbaliştii le primesc pentru rezultatele favorabile, şi a vorbit despre filozofia implementată în sînul clubului ocupant al locului şapte al clasamentului.

“Avem un buget 2.600.000 de euro, cu un plafon salarial de 5.000 de euro, pe care nu-l sărim niciodată, astea-s condiţiile. Media salariilor este de 3.000-3.500 de euro, cu prime se ajunge undeva la 5.000, victoria înseamnă aproximativ 1.000 de euro primă. Avem de primit 1.800.000 de euro din drepturile de televizare, din care am primit doar jumătate în prima tranşă. Avem finanţatori care ne mai ajută, obţinem bani din reclame şi din bilete, noi punem în jur de 500.000 de euro şi am reuşit să revigorăm fotbalul la Botoşani, nu facem afaceri împreună, noi facem fotbal. Am adus patru-cinci jucători străini, cu care am semnat la meci jucat, Ivanovs, dar nu ne-am mai înţeles la salariu din vară. Am folosit atît biciul, cît şi zăhărelul, cu ei, pentru că le-am pus la dispoziţie orice au avut nevoie. Însă la noi nu s-au exclus jucători din lot. Nocturna a fost plătită de Consiliul Local, a costat 1.100.000 de euro cu tot cu gazon.

cornel-sfaiter-708x600

Avem un stadion cochet, a fost senzaţional la primul meci cu nocturnă, cînd am învins Dinamo, am crezut în noi şi am reuşit să facem performanţa asta. A fost o seară de neuitat la Botoşani, nici la promovarea în Liga 1 nu ne-am bucurat aşa. Au fost 8.000 de spectatori, care au făcut o atmosferă extraordinară. Visul nostru este să batem Steaua”, a declarat Şfaiţer.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!