Nu te aşteptai să o vezi aşa pe Bianca! Schimbare totală

Cu siguranta inca nu s-a hotarat definitiv, insa Bianca Dragusanu a facut din nou o schimbare radicala in viata ei. Chiar daca inca nu se stie pentru cat timp va fi valabila aceasta, vedeta a reusit...
15.06.2014 | 08:51
Nu te asteptai sa o vezi asa pe Bianca Schimbare totala
ADVERTISEMENT

Cu siguranta inca nu s-a hotarat definitiv, insa Bianca Dragusanu a facut din nou o schimbare radicala in viata ei. Chiar daca inca nu se stie pentru cat timp va fi valabila aceasta, vedeta a reusit sa isi socheze cel putin pentru moment fanii.

Bianca Dragusanu a luat din nou o decizie importanta pentru… parul ei! Chiar daca a tot oscilat in ultima perioada cu nuantele de blond si roscat, iata ca de aceasta data, fosta doamna Slav a apelat la o culoare foarte inchisa.

Bianca a ales o culoare foarte inchisa pentru parul ei, de aceasta data
Bianca a ales o culoare foarte inchisa pentru parul ei, de aceasta data

Modelul a ales o nuanta foarte inchisa de roscat, insa ai putea spune lesne ca este bruneta, la prima vedere, o culoare pe care a purtat-o si in urma cu mai multi ani.

Bianca a avut o culoare asemanatoare, cu mai mult timp in urma
Bianca a avut o culoare asemanatoare, cu mai mult timp in urma

Dupa ce ne-a obisnuit cu desele schimbari in materie de vopsea, ne intrebam si de aceasta data oare cat timp va tine aceasta culoare in par. Pana una alta, fanii i-au transmis ca are un par foarte frumos si ca ii sta bine asa.

Nu mai tine la Victor

Satula sa tot astepte o impacare cu Victor Slav, Bianca a anuntat in urma cu ceva timp ca prezentatorul meteo nu mai este la fel de important pentru ea.

“Victor nu are legatura cu ce fac eu acum. Chiar nu are. In momentul de fata fac un lucru mult mai important”, a tinut sa precizeze, pe un ton categoric, Bianca Dragusanu.

Sursa: cancan.ro