News

Colegi la naţională, acum naş şi fin. Mutu, cununat de selecţionerul naţionalei

Adrian Mutu şi Sandra Bachici se căsătoresc duminică, după ce "Briliantul" a divorţat de Consuelo Matos Gomez la începutul anului. În aceeaşi zi, cuplul îşi va boteza băieţelul de şase...
15.10.2017 | 11:08
Colegi la nationala acum nas si fin Mutu cununat de selectionerul nationalei
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu şi Sandra Bachici se căsătoresc duminică, după ce “Briliantul” a divorţat de Consuelo Matos Gomez la începutul anului. În aceeaşi zi, cuplul îşi va boteza băieţelul de şase luni, Tiago Adrian. Petrecerea va avea loc la unul dintre restaurantele de lux din Bucureşti – VEZI AICI DETALII.

Iniţial, Adi Mutu anunţase că vor fi cununaţi de Cesare Prandelli, fostul său antrenor de la Verona, Parma şi Fiorentina, dar munca de la Al-Nasr, locul 8 în Premier League din Dubai, nu-i permite tehnicianului italian nicio zi de pauză. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

La ce oră începe nunta lui Mutu

Aşa că Adrian Mutu şi Sandra Bachici vor fi duşi la altar de vechiul şi bunul prieten Cosmin Contra şi soţia sa Alina. Iar Tiago va fi ţinut în braţe la creştinarea sa de naşii Beatrice şi Eduard Stăncioiu. Mutu şi Contra au o relaţie veche de prietenie, cei doi cunoscându-se încă de la începutul anilor 2000, când amândoi jucau la echipa naţională a României. Noul selecţioner al echipei naţionale a României a revenit în ţară duminică din Spania.

De la ora 12:30, Mutu şi Sandra îşi vor boteza băieţelul, Tiago. Ceremonia va avea loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului, din Pipera. Ulterior, de la ora 17:00, va avea loc nunta religioasă dintre Mutu şi Sandra. Aceasta va fi la Biserica Sfântul Spiridon, iar de la ora 19:00 va fi petrecerea de la restaurantul “Le Chateau”.

ADVERTISEMENT