Lavric: “Am fost sechestrată, nu m-am gîndit nici o clipă să mă sinucid”

UPDATE 16:27 / Atleta Elena Lavric a oferit primele declaraţii în urma incidentului în care a fost implicată în cursul serii de luni: "Am încercat să ies din apartament pe geam, crezînd că...
13.11.2013 | 12:34
Lavric Am fost sechestrata nu mam gindit nici o clipa sa ma sinucid

UPDATE 16:27 / Atleta Elena Lavric a oferit primele declaraţii în urma incidentului în care a fost implicată în cursul serii de luni: “Am încercat să ies din apartament pe geam, crezînd că mă pot agăţa de creanga unui copac din faţa balconului. Am căzut, am mai mers mers puţin pînă la maşină, după care m-am simţit rău şi a venit maşina SMURD. Nu m-am gîndit nici o clipă să mă sinucid. Am acordat prea multă încredere şi am fost devotată unui om care nu a meritat şi a recurs la asemenea gesturi împotriva mea. Asta regret acum. Tot timpul m-am mîndrit cu el mai mult decît o făceam cu propria persoană. Poate că din experienţa aceasta o să am de învăţat, cu siguranţă o să-mi revin şi o să ţin minte experienţa pentru viitor”, a spus Lavric, conform rtv.net.

UPDATE / Speranţa numărul 1 a atletismului feminin românesc, Mirela Lavric, a fost protagonista unui incident grav petrecut luni seară la Iaşi. Sportiva, care este din Vaslui, a mers în capitala Moldovei pentru a încerca să se împace cu fostul ei iubit. Ceea ce se ştie sigur despre multipla medaliată cu aur în proba de 800 m plat atît la mondiale cît şi la europene de juniori şi tineret este că a căzut pe geam de la etajul 1 al imobilului unde se află locuinţa fostului prieten.

Antrenoarea vorbeşte despre sechestru

De aici informaţiile sînt destul de neclare. Unele surse susţin că văzând-o în casă pe noua iubită a băiatului Mirela ar fi avut un acces de gelozie şi ar fi încercat să-şi ia viaţa, dar este o ipoteză destul de şubredă, pentru că nimeni nu încearcă să se sinucidă aruncîndu-se pe geam de la nivelul primului etaj, ci merge la o înălţime mai mare. Antrenoarea sportivei, Vorica Pintilii, are o versiune, oferită într-o declaraţie acordată postului TV Antena 3,  şocantă, prin urmările care le-ar putea avea asupra celui care ar comite o astfel de infracţiune.

“A fost sechestrată în cameră de fostul prieten, noua lui iubită şi un alt băiat şi ca să scape a sărit pe geam”. Cert este că Mirela este OK din punct de vedere fizic, dar urmează ca Poliţia să desfăşoare o anchetă, pentru a stabili cu precizie cauzele gestului său.

–––––

Nu a suportat gîndul despărţirii de iubit, iar bănuiala că acesta şi-a găsit deja o altă parteneră a determinat-o să se arunce de la etajul I. Este gestul şocant făcut de campioană la atletism Elena Mirela Lavric, în vârstă de 22 de ani. Atleta, din Vaslui, s-a remarcat de nenumărate rînduri pentru rezultatele excepţionale obţinute, informează romaniatv.net.

Ultimele medalii de aur le-a obţinut chiar anul acesta în Franţa. În plus, Elena Mirela Lavric este una dintre sportivele care au reprezentat România şi la Jocurile Olimpice din 2012. Cumpătarea şi răbdarea de care a dat dovadă în cantonamente nu au ajutat-o însă şi luni seara, atunci când a auzit că fostul ei iubit nu doreşte să se împace cu ea.

Tînăra era îndrăgostită pînă peste cap, dar relaţia pe care o avea de aproximativ un an şi jumătate era tumultuoasă.

Elena Mirela Lavric se aştepta ca fostul iubit să îşi dorească, ca de fiecare dată, împăcarea şi nu a suportat refuzul. Potrivit bzi.ro, fata a profitat că geamul de la balcon era deschis şi s-a aruncat în gol de la etajul 1. S-a ridicat singură în picioare şi a mers cîţiva metri, pînă la autoturism, dupa care a leşinat. La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat măsuri de prim-ajutor, după care a transportat-o la Spitalul Sf. Spiridon, iar de acolo în Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Neurochirurgie.

Rănile nu erau grave, astfel că după câteva ore a fost externată.