News

O cîntăreaţă CELEBRĂ s-a refugiat în ALCOOL

Mariah Carey e în cădere liberă. Intrată într-un con de umbră, după ce, de ani buni, n-a mai scos nici un hit, şi depresivă, după divorţul de Nick Cannon, diva s-a apucat de băut. Şi nu...
07.06.2015 | 21:56
O cintareata CELEBRA sa refugiat in ALCOOL

Mariah Carey e în cădere liberă. Intrată într-un con de umbră, după ce, de ani buni, n-a mai scos nici un hit, şi depresivă, după divorţul de Nick Cannon, diva s-a apucat de băut. Şi nu s-a mai oprit…

În anii ’90, Mariah Carey devenea un fenomen al muzicii pop de peste Ocean: scotea hituri pe bandă, avea concerte şi era divinizată în întreaga lume. Ascensiunea fulminantă a tinerei din Long Island a atins apogeul când melodiile ei au ajuns să le facă strânsă concurenţă în topuri celor interpretate de Whitney Houston. Apoi a venit declinul.

În 2001, Mariah a avut prima cădere psihică şi, urmare a acesteia, primul contact mai strâns cu alcoolul. Motivul: nu mai era căutată de producătorii muzicali şi de organizatorii de concerte. Cu greu a fost ţinută pe o oarecare linie de plutire de apropiaţi! Prin 2007, şi-a încercat din nou norocul, dar nici una din melodiile ei n-a mai avut succes. O vreme, împlinirea personală părea s-o fi scos din butoiul cu melancolie. L-a cunoscut pe rapperul Nick Cannon (mai tânăr decât ea cu 11 ani), s-a măritat cu el, în 2008, şi a făcut doi copii. Anul trecut însă, căsnicia s-a terminat cu scandal, iar asta pare să-i fi pus capac cântăreţei.

Nu mai e în stare să îşi îngrijească gemenii

Mariah îşi îneacă amarul în alcool, dar şi în calmante, iar fratele ei, Morgan, cu care nu e în relaţii bune, este extrem de îngrijorat. Bărbatul, care nu mai vorbeşte cu sora lui de mai bine de doi ani, din cauza unor conflicte cu Nick Cannon, a dezvăluit pentru National Enquirer că se teme că Mariah ar putea sfârşi la fel ca Whitney Houston, din cauza cocktailurilor de medicamente şi alcool. El li s-a plâns jurnaliştilor că vedeta nu ar fi renunţat la băutură nici când a fost însărcinată, nici când îşi alăpta gemenii – Moroccan şi Monroe, care acum au 4 ani. Conform spuselor sale, în prezent, n-ar mai fi în stare să le poarte de grijă copiilor, atât de avansată ar fi starea ei de degradare.

Sursă: www.libertatea.ro