News

O cunoscută vedetă Pro TV a născut în mare SECRET gemeni

Adriana Stere este una dintre figurile emblematice ale Stirilor PRO TV. Ea este reporter vechi in cadrul trustului Pro si desi are 32 de ani este mama a 4 copii. Ea a nascut pe 14 august in mare...
07.09.2015 | 22:33
O cunoscuta vedeta Pro TV a nascut in mare SECRET gemeni

Adriana Stere este una dintre figurile emblematice ale Stirilor PRO TV. Ea este reporter vechi in cadrul trustului Pro si desi are 32 de ani este mama a 4 copii. Ea a nascut pe 14 august in mare secret gemeni, reporterul avand inainte de aparitia gemenilor un baiat, Cezar (7 ani) si o fata, Iulia (5 ani).

“De altfel, intr-un interviu gazduit de site-ul televiziunii la care lucreaza, Adriana Stere a povestit ca a aflat ca va avea gemeni chiar de ziua sotului ei, dandu-i acestuia vestea sub forma de cadou: “Era ziua sotului meu, stiam deja de sarcina, si m-am gandit ca poate se vede deja ceva la ecografie si ii pot spune lui Vali ca totul e bine. Era o zi atat de agitata, cu multe de rezolvat din ora in ora, asa ca, dupa ce am ras de una singura in fata maternitatii, cateva minute, mi-am vazut de ale mele. Seara, la masa cu prietenii, i-am dat inca un dar intarziat: o pusculita cu ecografia si cele scrise de doctor facute sul, inauntru. Vali le-a desfacut, a citit in diagonala, a spus: “A, deci e bine…” si si-a vazut de treaba. “Mai citeste o data”, zic. El: “Pai stiu, nu inteleg ce vrei de la mine.” In fine, nici nu descifra textul si pizza tocmai ii aterizase in fata. L-am rugat pe amicul lui de la masa sa ii traduca: “Pai zice ca e gravida si ca sunt gemeni. Adica doi!”. Daca va amintiti scenele din desenele animate unde ii ies personajului ochii din cap exact asa a fost! A ramas cu furculita in aer, ca de inghitit n-a mai putut, a mai intrebat o data cum adica gemeni, daca nu am pus un prieten de-al meu sa scrie asta ca sa radem de el!”, a povestit Adriana pentru protv.ro.

 

Sursă: www.antena3.ro

Tags: