Sporturi

O declaraţie a Simonei Halep, în Top 20 citate de la Australian Open 2019

29.01.2019 | 18:45
O declaraţie a Simonei Halep este în Top 20 citate de la Australian Open 2019

O declaraţie a Simonei Halep este în Top 20 citate de la Australian Open 2019. Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, a fost unul plin de momente memorabile, meciuri incredibile, surprize şocante şi conferinţe de presă savuroase. Organizatorii australieni au întocmit un Top al declaraţiilor acordate la Melbourne, iar Simona Halep şi-a făcut, bineînţeles, loc în acest top.

Sportiva noastră a făcut o afirmaţie în Australia care s-a viralizat ulterior pe toate reţelele de socializare. “Lăsaţi-mă să încep cu o glumă. În primul set am simţit că am fost lovită de un tren, totul venea prea repede spre mine”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă de după meciul din optimile de finală, partidă disputată cu Serena Williams.

Simona Halep a intrat în Top 20 declaraţii acordate la Australian Open 2019

Un alt citat câştigător a fost cel al lui Stefanos Tsitsipas, care a avut un parcurs impresionant la Melbourne, până în semifinale, când Nadal i-a predat o lecţie de tenis. “M-am simțit complet într-o altă dimensiune a tenisului. Nadal nu îți dă ritm. El are un stil de joc diferit față de ceilalți jucători. El are acest talent pe care niciun alt jucător nu îl are. N-am văzut niciodată un jucător care să aibă asta. Te face să joci rău. Nu știu, aș numi asta un talent”, a spus acesta după semifinala disputată cu ibericul.

În fine, Petra Kvitova a acordat şi ea o declaraţie inspiraţională după finala disputată la Melbourne, finală pierdută în faţa niponei Naomi Osaka. “Nu îmi vine să cred că am jucat o finală de Grand Slam din nou… A fost grozav, bravo, Naomi, ţie şi echipei tale. Felicitări că eşti numărul 1 mondial. Pentru mine să fiu din nou în finală este extraordinar, mulţumesc familiei şi prietenilor mei. Echipei mele, mulţumesc pentru tot, dar mai ales că aţi fost alături de mine atunci când nu ştiam dacă mai pot ţine racheta în mână. Aţi fost alături de mine în fiecare zi, deşi nu a fost deloc uşor, mulţumesc foarte mult”, a declarat Kvitova.