O echipă de fotbal a fost retrasă din campionatul județean după ce un jucător a înjurat PSD. FOTO

Iuliana Spirache   
în Fotbal intern
14/11/2019, 17:57
O echipă de fotbal a fost retrasă din campionatul județean după ce un jucător a înjurat PSD. FOTO GALERIE FOTO
O echipă de fotbal a fost retrasă din campionat după ce un jucător a înjurat PSD

Manole Florea, primarul PSD din comuna Segarcea Vale, a decis să retragă echipa de fotbal din campionatul județean după ce un fotbalist ar fi înjurat partidul din care face parte, anunță site-ulliberinteleorman.ro. Chiar în ziua alegerilor, jucătorul care ar fi simpatizant PNL, ar fi înjurt PSD-ul, gest care l-a enervat foarte tare pe edil încât a retras toată echipa din competiția fotbalistică. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

O echipă de fotbal a fost retrasă după ce un jucător a înjurat PSD

Stan Prodan, președintele Asociației Județene de Fotbal Teleorman, a confirmat că informația și a dezvăluit că și la Purani de Videle s-a decis desființarea echipei pentru că jucătorii au votat cu PNL deși formația abia promovase în Liga 4, o premieră pentru acea localitate.

”Am rămas uimiți de ce a spus primarul. A convocat ședința de Consiliu Local și au hotărât să retragă echipa din campionatul județean Liga 5. Fotbalul de la nivel mic a ajuns batjocura unora care aprioric dețin putetea. La fel s-a întâmplat și la Purani de Videle, unde pentru că jucătorii au votat cu PNL, primarul a hotărât desființatea echipei, care, culmea, promovase în Liga 4 în premieră pentru mica localitate. La Purani s-a întâmplat după alegerile europarlamentare… ”, a declarat Stan Prodan, președintele Asociației Județene de Fotbal Teleorman, conform liberinteleorman.ro.

În cererea trimisă de Manole Florea, primarul PSD din comuna Segarcea Vale, pentru retragerea echipei A.S. FLAMURA ALBASTRĂ SEGARCEA VALE, acesta a motivat lipsa banilor. AJF a luat legătura cu Stroe Paulică, delegatul echipei retrase din campionat, iar acesta a dezvăluit că o parte dintre jucătorii echipei din Segarcea au participat la un protest spontan împotriva primarului, inițiat de câțiva simpatizanți PNL, dar că aceștia nu s-au manifestat.

Închide ×