Fotbal intern

O echipă din Liga 3 va avea o nocturnă ultramodernă. Câți bani a plătit gruparea care a eliminat-o pe Dinamo din Cupa României

26.01.2019 | 09:07
Suporterii lui Csikszereda la meciul din Cupa României cu Dinamo. Echipa din Liga 3 va avea o nocturnă ultramodernă

Csikszereda, o echipă care evoluează în Liga a 3-a din România, va avea o instalație de nocturnă ultramodernă. Dacă la partida jucată împotriva lui Dinamo în Cupa României au avut o instalație închiriată, acum oficialii echipei au decis să investească o sumă destul de mare pentru a putea juca și la ore târzii.

Stadionul pe care evoluează Csikszereda are nu mai puțin de 1.000 de locuri, dar acesta o să fie mărit și modernizat, cu speranța ca echipa să reușească să promoveze an de an și să ajungă în Liga 1 Betano. Oficialii echipei au hotărât să investească serios în echipa din Liga a 3-a. Dacă la partida cu Dinamo, “ciucanii” au scos din buzunar 52.000 de euro pentru a închiria nocturna, acum vor să achiziționeze definitiv instalația, iar suma este uriașă.

Nocturnă ultramodernă pentru o echipă din Liga a 3-a

Csikszereda va plăti 200.000 de euro pentru a cumpăra o instalație de nocturnă ultramodernă, iar firma este aceeași folosită și de cei de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în 2017, la meciul cu FC Voluntari, iar apoi la inaugurarea stadionului, când covăsneii și-au montat definitiv nocturna. Contractul dintre firma din Baia Mare și Csikszereda a fost semnat, iar kitul de faruri pentru sistemul de ilumiat va sosi în timp util pentru meciul cu Universitatea Craiova din sferturile de finală ale Cupei României.

Stadionul lui Csikszereda din Miercurea Ciuc

Oficialii lui Csikszereda au plătit deja avansul, iar aparatele vor ajunge la Miercurea Ciuc pe 15 februarie. Echipa din Liga 3 are deja 4 turnuri de 22 de metri iecare, iar pe acestea vor fi puse 25 de faruri LightMaster One, de 2000 W, care asigură condiția impusă de FRF în regulamentul ROAF, anunță digisport.ro.

Csikszereda va juca în sferturile de finală ale Cupei României împotriva celor de la Universitatea Craiova, în una din zilele 26, 27 sau 28 februarie 2019, într-o singură manșă pe terenul din Miercurea Ciuc. În sferturi s-au calificat 7 echipe din Liga 1 Betano și una din Liga a 3-a.