Fotbal intern

O facţiune din Peluza Nord refuză CSA: “Nu vom susţine o CLONĂ!”

CSA Steaua a anunţat că va înfiinţa un club de fotbal, care va fi înscris, în sezonul viitor, în Liga a 4-a. Antrenor va fi Marius Lăcătuş, care va avea ca obiectiv aducerea echipei în...
14.12.2016 | 00:07
O factiune din Peluza Nord refuza CSA Nu vom sustine o CLONA

CSA Steaua a anunţat că va înfiinţa un club de fotbal, care va fi înscris, în sezonul viitor, în Liga a 4-a. Antrenor va fi Marius Lăcătuş, care va avea ca obiectiv aducerea echipei în primul eşalon. Peluza Sud a anunţat că se va alătura şi va susţine acest proiect.

În schimb, Skins Berceni, una dintre brigăzile de la Peluza Nord, a remis un comunicat în care a precizat că nu se va alătura echipei CSA pînă cînd problema privind sigla, culorile şi palmaresul nu vor fi rezolvate.

“În urma comunicatului emis de CSA şi a nenumăratelor voastre întrebări vreau să vă aduc la cunoştinţă următoarele: Grupul SKINS BERCENI va susţine necondiţionat echipa de fotbal STEAUA BUCUREŞTI care va deţine culorile, palmaresul şi istoria clubului în totalitate!!! Pînă în prezent nici CSA Steaua Bucuresti nici FC Steaua Bucuresti nu au oferit dovezi clare în privinţa acestor aspecte!!!

Nu luăm parte la interesele ascunse si mîrşăviile care se schimbă de la o zi la alta în ultimii doi ani!!! Cînd va exista confirmarea oficială a apartenenţei palmaresului atunci vom reveni să ne susţinem echipa!!! Nu vom susţine o clonă, indiferent din ce parte vine!!! Demnitate, moralitate si bărbăţie mai presus de toate”, se arată în comunicatul Skins Berceni.