News

O femeie care se respectă NU POSTEAZĂ aceste lucruri pe Facebook

Reţelele de socializare sunt foarte populare, iar dacă nu eşti atentă la ce postezi, s-ar putea să îţi strici imaginea. Vezi care sunt lucrurile pe care o doamnă nu ar trebui să le facă pe...
21.02.2016 | 11:31
O femeie care se respecta NU POSTEAZA aceste lucruri pe Facebook

Reţelele de socializare sunt foarte populare, iar dacă nu eşti atentă la ce postezi, s-ar putea să îţi strici imaginea. Vezi care sunt lucrurile pe care o doamnă nu ar trebui să le facă pe Facebook.

Nu trimite cereri de prietenie străinilor

O doamnă ştie că numărul de prieteni de pe Facebook nu spune nimic despre ea, aşa că nu va trimite cereri de prietenie persoanelor pe care nu le cunoaşte, doar pentru a părea populară. Dacă ai pus ochii pe un tip pe care îl ştii doar din reţeaua de socializare, vezi dacă nu cumva aveţi un prieten comun şi încearcă să faci cunoştinţă faţă în faţă cu el, înainte să îl treci la prieteni virtuali.

Nu postează fotografii în care prietenii lor nu au ieşit bine

Dacă vrei să râzi de faţa prietenei tale dintr-o poză, fă-o în particular. Nicio femeie nu vrea să apară în public în ipostaze care nu o avantajează, iar dacă nu ţii cont de asta, probabil nu eşti o persoană pe care alţii ar vrea să o aibă prin preajmă. O doamnă este mereu atentă la sentimentele celorlalţi şi nu caută să îi umilească pe cei din jur. Arată că ai încredere în tine şi nu trebuie să îi pui pe ceilalţi într-o lumină proastă, ca să ieşi tu bine.

Nu postează fiecare pas pe care îl face

Poate ai o viaţă socială activă, poate eşti la cele mai importante evenimente şi vizitezi cele mai populare locuri, dar asta nu înseamnă că trebuie să afle toată lumea. Pe tine nu te enervează oamenii care îşi schimbă statusul la fiecare 10 minute şi împărtăşesc lucruri personale pe Facebook? O doamnă nu va posta pe reţeaua de socializare decât lucrurile cu adevărat importante şi interesante.

Nu se plânge de ce se întâmplă la muncă

Chiar dacă ai doar prieteni buni pe Facebook, nu este o idee bună să scrii acolo ce te-a nemulţumit la muncă. Nu ştii cum statusul tău ajunge sub ochii şefului sau ai unui coleg şi eşti pusă într-o situaţie stânjenitoare. Toate problemele personale trebuie dezbătute în particular.

Nu se desparte pe Facebook

O doamnă nu îşi expune pe Facebook viaţa personală şi nu îşi schimbă statusul după fiecare ceartă. Gândeşte-te că toată lumea vede când treci de la „într-o relaţie” la „singură” şi va fi destul de stânjenitor când te vei împăca cu iubitul tău. Ţine pentru voi problemele din relaţie, iar prietenii tăi buni pot afla direct de la tine care este starea vieţii tale amoroase.

Nu îşi face selfie-uri şi poze indecente

O doamnă nu îşi face singură poze trimiţând pupici către cameră şi nici nu îşi pozează posteriorul când este la sală. Rămâi la pozele clasice, care nu arată că vrei să obţii cât mai multe like-uri. Este, de asemenea, important să pui poze care se apropie de realitate, chiar dacă nu eşti întotdeauna mulţumită de cum arăţi. Toată lumea are zile bune şi zile rele, nu se aşteaptă nimeni să fii perfectă.

Sursă:  www.unica.ro