Jandarmii din Ploieşti au găsit o femeie dezbrăcată. Două tinere i-au luat hainele şi au aruncat-o în stradă, iar acum sunt cercetate penal

ploiesti

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost găsită dezbărcată pe o stradă din Ploieşti, vineri seară, de către un echipaj de jandarmi. După primele cercetări făcute de oamenii legi, aceştia au aflat că tânăra a avut o întâlnire cu alte două femei care aveau să-i returneze o sumă de bani, iar acestea i-au luat hainele şi au aruncat-o în stradă. Cele două sunt acum cercetate penal.

Conform informaţiilor obţinute de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, o patrulă de jandarmi a găsut, vineri seară, o femeie complet dezbrăcată pe o stradă din cartierul de nord al Ploieştiului. Se parte că femeia s-a întâlnit cu două tinere într-un autoturism, cărora în urmă cu aproximativ trei săptămâni le împrumutase suma de 400 de lei, iar în loc să îi înapoieze banii datoraţi, cele doup au dezbrăcat-o pe femeie, i-au luat hainele şi au aruncat-o în stradă.

O femeie din Ploiesti a fost dezbracata si aruncata in strada

Femeia în vârstă de 20 de ani a fost dusă de către jandarmi la secţia 2 de Poliţie din Ploieşti, acolo unde a depus o reclamaţie împotriva celor doup femei. Agresoarele, ambele în vârstă de 18 ani, sunt din Ploieşti, au fost identificate şi sunt cercetate pentru furt calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, anunţă news.ro.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231