Fetița de 11 ani din Dâmbovița dată dispărută, găsită moartă. Poliția are un prim suspect: un cetățean olandez – UPDATE

Alexa Serdan   
în HotNews
22/09/2019, 22:54
Fetița de 11 ani din Dâmbovița dată dispărută, găsită moartă. Poliția are un prim suspect: un cetățean olandez – UPDATE
O fetiță de 11 ani din Dâmbovița este dată dispărută după ce a plecat de la școală. Sursa foto: adevarul.ro

O copilă de 11 ani a dispărut vineri după-amiaza, 20 septembrie 2019, după ce a plecat de la școală. Fata din comuna Gura Șuții județul Dâmbovița a dispărut la mai puțin de 100 de metri de locuință. După două zile de căutări, ea a fost găsită decedată.

UPDATE, ora 22.00: Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul fetiţei ucise. Oamenii legii au susţinut o conferinţă de presă în care au explicat ce s-a întâmplat. Mai multe detalii AICI. 


UPDATE, ora 19.30: Conform unor surse ale România TV, suspectul olandez a părăsit țara. Poliţiştii au găsit maşina cu care acesta ar fi răpit fetiţa şi o percheziţionează.  Conform unor informații încă neconfirmate, olandezul ar fi avut un apartament închiriat în București și s-ar fi deplasat cu mașina în apropierea școlilor, pentru a urmări copile.


UPDATE, ora 17.38: Psihologul criminalist Tudorel Butoi a dezvăluit ce vor face anchetatorii în cele ce urmează și ce s-a întâmplat cu cadavrul fetiței (Mai multe detalii AICI).


UPDATE, ora 17.25: Poliția a emis o primă reacție cu privire la decesul fetiței. Puteți vedea ce au spus oamenii legii AICI.


UPDATE, 22 septembrie, ora 16.43: Fetița dispărută a fost găsită moartă, din păcate. Trupul neînsuflețit al fetiței a fost descoperit într-o zonă cu vegetație deasă. Fata  a fost căutată cu drone și câini timp de 48 de ore. Criminaliștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs decesul. Conform Antena 3, pe corpul fetei ar fi fost găsite urme de violență. Digi 24 transmite că poliția are un prim suspect. Este vorba despre un cetățean olandez.


Știre inițială – O fetiță de 11 ani din Dâmbovița a dispărut după ce a ieșit de la școală

O fetiță de numai 11 ani este dată dispărută din data de 20 septembrie după ce a plecat de la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Mihaela-Adriana Fieraru avea de parcurs un drum de o jumătate de oră până la locuința sa, dar la mai puțin de 100 de metri de casă a dispărut. Copila era așteptată de mama sa chiar în fața porții casei.

Dispariția fetei a fost semnalizată de familia acesteia la scurt timp după dispariție. Copila apare pe camerele de supraveghere la numai 100 de metri de casă, dar imediat a ieșit din raza de acoperire a sistemului video. De atunci nimeni nu mai știe nimic de ea, iar familia se teme că fetița a fost răpită. A luat-o, domne, ce să bănuim altceva . O sută de metri să ajungă și imediat cum a dat colțu nu a mai ajuns copilul acasă. Nu a fost bătută, înjurată..”, a declarat sora fetei dispărute Georgeta Fieraru.

Copila a dispărut după ce a plecat de la școală
Fata de 11 ani a fost căutată de un elicopter și două drone. Sursa foto. stirileprotv.ro

Familia copilei din Dâmbovița crede că Mihaela a fost răpită

Mama fetei, Angela Stoica, o aștepta pe Mihaela la poartă, dar când a văzut că nu mai vine a plecat imediat în căutarea fetei sale cu bicicleta. Mama copilei a mărturisit că școala era închisă și se teme că fata a ajuns pe mâinile unor necunoscuți. Zeci de polițiști însoțiți de câini au plecat în căutarea fetei de 11 ani imediat după ce familia a observat dispariția acesteia. Astăzi fetița a fost căutată de un elicopter și două drone.

În momentul dispariției fata purta o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri, iar în picioare avea o pereche de pantofi sport în două culori (negru și roșu). Fata de 11 ani are aproximativ 1,50 metri înălțime, 45 de kilograme, ochi căprui și păr lung și castaniu. Persoanele care dețin informații despre Mihaela sunt rugați să apeleze serviciul de urgență 112 sau să se adreseze unei secții de poliție.

Închide ×