Sporturi

O gimnastă a fost bătută de antrenorul său, dar vrea să lucreze în continuare cu el! Video

19.10.2018 | 14:04
O gimnasta a fost batuta de antrenorul sau dar vrea sa lucreze in continuare cu el Video

O gimnastă din Japonia a fost pălmuită de câteva ori de antrenorul său. Imaginile surprinse de un participant la antrenament au ajuns în presă şi au scandalizat lumea sportului. Sae Miyakawa este una dintre cele mai bune gimnaste pe care le are Japonia. Imaginile cu antrenorul său, Yuto Hayami, în timp ce o pălmuieşte au şocat sportul din Asia şi nu numai. Aşa se face că Federaţia Japoneză de Gimnastică a luat măsuri.

Forul de la Tokyo l-a suspendat pe antrenorul de 35 de ani pe termen nelimitat. Culmea, gimnasta nu este mulţumită de decizia luată. Sae Miyakawa consideră că federaţia a fost prea dură cu antrenorul său. “Nu am cerut o asemenea pedeapsă dură şi nu pot să fiu de acord cu ea” a spus gimnasta bătută, în dorinţa de a-şi apăra antenorul. Ea a spus că pălmuirea era o metodă prin care antrenorul său încerca să o motiveze.

Antrenorul a bătut-o pe gimnastă tot timpul, în cei 5 ani de când lucrau împreună

Gimnasta bătută, Sae Miyakawa vrea să se antreneze în continuare cu cel care a pălmuit-o. Audiat de o comisie de disciplină a Federaţiei Japoneze de Gimnastică, antrenorul Yuto Hayami a recunoscut că din 2013 de când lucrează cu gimnasta a avut acelaşi gen de comportament.

Sae Miyakawa, gimnasta în vârstă de 19 ani, este una dintre cele mai bune sportive ale ţării sale şi are ca obiectiv participarea la Olimpiada din 2020, organizată chiar în ţara sa. În ciuda suspendării primite de antrenorul ei, gimnasta bătută nu vrea să se pregătească cu altcineva.Sunt hotărâtă să lucrez cu antrenorul Hayami indiferent de consecinţe” a spus aceasta într-o conferinţă de presă. Federaţia de Gimnastică din Japonia a anunţat că nu tolerează acte de violenţă în acest sport şi dacă gimnasta va nesocoti decizia, va fi exclusă din lotul naţional.

https://twitter.com/i/status/1037571931749240832

  • 14 ani avea gimnasta Sae Miyakawa când a început colaborarea cu antrenorul său Yuto Hayami