Fotbal intern

O legendă a roş-albaştrilor s-a răzgândit: „FCSB e Steaua”

Un fost jucător al Stelei a revenit asupra declaraţiilor făcute în trecut şi a afirmat că ţine cu ambele echipe, şi cea din Liga 1 şi cea din Liga 4.
11.02.2018 | 12:33
O legenda a rosalbastrilor sa razgandit FCSB e Steaua

Dacă în urmă cu câteva luni spunea că se identifică o echipa Armatei, fostul mare jucător al Stelei Iosif Rotariu a dat-o acum la întors ”Păi acum e Steaua. Eu ţin şi cu FCSB şi cu Steaua lui Lăcătus. Până la urmă e Steaua dacă joacă în Liga 1 şi o reprezintă în cupele europene. Eu sper din suflet să câştige campionatul”, a declarat Rotariu la Telekom Sport.

Cât despre echipa celor de la CSA: ”Ei ştiu ce e mai bine acolo. Nu vreau să mă implic în lucruri pe care nu le cunosc, dar eu ţin cu ambele echipe. În primul rând îl respect pe Lăcătus. Mi-a fost coleg, ţin şi cu echipa armatei, dar pe undeva vreau să văd Steaua în Liga I şi în cupele europene”, a mai spus Rotariu.

Rotariu l-a reevaluat şi pe Nicolae Dică

Rotariu şi-a schimbat acum şi opinia faţă de Nicolae Dică. Dacă în trecut  l-a mai criticat pe Dică, acum Rotariu se arată impresionat de felul în care tehnicianul stelist gestionează situaţia la club. ”Îmi place foarte mult. Chiar nu mă aşteptam ca un antrenor atât de tânăr să fie atât de calm şi să gestioneze foarte bine o relaţie cu patronul cu Gigi Becali, care ştie toată lumea ce dificil este. O gestionează extraordinar de bine şi cu siguranţă Dică va face performanţă la Steaua”, a declarat Iosif Rotariu.

Iosif Rotariu a jucat la Steaua de două ori, între 1986-1990 şi în sezonul 1996-1998, timp în care a câştigat 4 titluri, 3 Cupe ale României şi a fost finalist al Cupei Campionilor Europeni în 1989. El a jucat şi 25 de partide pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat un gol.

Tags: