News

O școală a luat foc în județul Argeș! S-a intervenit de urgență

15.09.2019 | 21:54
O scoala a luat foc in judetul Arges Sa intervenit de urgenta

Un incendiu violent a izbucnit duminică seara la o școală din județul Argeș. Îna ceste momente, pompierii fac eforturi uriașe pentru a stinge flăcările care au cuprins într-un timp extrem de scurt întregul acoperiș al unității de învățământ din localitatea Suseni.

Arde acoperișul unei școli din județul Argeș

La fața locului au intervenit cinci echipaje cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje cu o autoscară, dar și un echipaj SMURD. În momentul redactării acestei știri, acoperișul școlii arde generalizat. Totodată, o sală de clasă de aproximativ 300 de metri pătrați a fost cuprinsă de flăcări, iar cei 20 de pompieri se luptă pur și simplu pentru a stinge incendiul.

Din primele informații transmise de autorități, școala din Suseni, județul Argeș era în conservare de mai bine de opt ani, activitatea fiind suspendată din cauza numărului mic de copii care frecventau cursurile acestei unități de învățământ.

Incendiu la o școală din Timiș, după ce acoperișul a fost lovit de trăsnet. Sursa foto: cotidianul.ro
Incendiu la o școală din Timiș, după ce acoperișul a fost lovit de trăsnet. Sursa foto: cotidianul.ro

O școală din Timiș a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet

Nu este singurul incident de acest gen produs recent în țara noastră. O șocală din județul Timiș a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet. În urma incendiului puternic, acoperișul a ars complet, iar zugrăveala de pe tavanele a trei încăperi s-au degradat.

La locul intervenției s-au deplasat 3 autospeciale de stingere, o autoscară mecanică și 20 de pompieri. În urma incendiului, a ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 80 mp și s-a degradat zugrăveala de pe tavanele a trei încăperi”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș. Din fericire, incendiul a avut loc cu doar câteva zile înaintea startului noului an școlar.