News

O soră penticostală o pune la zid pe Brigitte Sfăt, după aventura de la Ferma: “Îl face de rușine pe Dumnezeu”

01.04.2019 | 09:12
Brigitte Sfăt, criticată dur de o soră penticostală pentru idila cu Florin Pastramă

Brigitte Sfăt a fost criticată dur de către o soră penticostală, după idila cu Florin Pastramă de la Ferma. Cu toate că cei doi sunt implicați acasă fiecare într-o logodnă, n-au mai ținut cont de nimeni și de nimic, astfel că s-au iubit nestingheriți în fața colegilor și a camerelor de luat vederi. Din nefericire, ceea ce nu știu ei încă este faptul că logodnicii de acasă au decis să părăsească relația cu aceștia. “Am vrut o familie, am visat ceea ce oamenii au în mod normal și n-am avut. Vreau o familie, este unicul lucru pe care mi-l doresc, o familie. Atât. Și n-o să pot s-o am niciodată în condițiile astea”, spunea la un moment dat Brigitte.

Brigitte Sfăt, criticată dur de o soră penticostală pentru idila cu Florin Pastramă

Dana Roba, cunoscută pentru relația cu Nicolae Guță de dinainte de a se pocăi, a pus-o la punct pe Brigitte Sfăt. „Ceea ce ea a făcut, fiind femeie pocăită, ea este penticostală, eu zic că ea n-a făcut bine. Eu cred că ea l-a lăsat pe Dumnezeu de-o parte în momentul în care ea a făcut ceea ce a făcut.

Nu ştiu ce au zis pastorii de la noi, de la Biserică, probabil este exclusă din Biserică pentru comportamentul pe care l-a avut. Biserica Penticostală te pune de-o parte şi te exclude din peisaj. Nu mai ai voie să iei cina, nu mai ai voie să cânţi, nu mai ai voie să te rogi.

O soră penticostală o critică aspru pe Brigitte Sfăt pentru idila cu Florin Pastramă
O soră penticostală o critică aspru pe Brigitte Sfăt pentru idila cu Florin Pastramă

Biserica Penticostală te excluse

“Ea a crezut probabil că poate să facă un compromis cu Dumnezeu, nu, ea a făcut compromis cu Satana în momentul ăla. Nu poţi să apari în bikini şi în rochie transparentă şi să mai şi spui de şapte ori, în rochia aia, că tu eşti penticostală. De Dumnezeu nu-şi bate nimeni joc, ea şi-a bătut joc de ea. Biblia spune că trebuie să te comporţi cuviincios. Ea a fost porno, n-a fost cuviincioasă„