ŞOC la Barcelona şi in familia lui Messi: “Am făcut AMOR cu el!” FOTO: cum arată FEMEIA care a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Messi: “Am simţit că sînt în pat cu un cadavru”

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
02/08/2016, 00:02
ŞOC la Barcelona şi in familia lui Messi: “Am făcut AMOR cu el!” FOTO: cum arată FEMEIA care a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Messi: “Am simţit că sînt în pat cu un cadavru” GALERIE FOTO

Xoana Gonzalez, cunoscut model din argentina, a vorbit despre relaţia pe care pretinde că ar fi avut-o cu Leo Messi, cu mai mult timp în urmă. Frumoasa blondă a povestit că a fost foarte dezamăgită de prestaţia pe care idolul ei a avut-o în pat.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU BOMBA SEXY

“S-a intîmplat acum foarte mulţi ani. El era mic, dar ştia ce făcea, nu era minor, asta e important. Garda sa de corp mi-a zis că e cineva pe care aş vrea să-l cunosc. Eram curioasă să văd despre cine vorbeşte. Am îngheţat cînd am văzut ca e vorba despre idolul meu, Messi. Am zis ca e un las pentru că şi-a trimis garda de corp după mine. Apoi am văzut ca e foate timid. Am vorbit despre muzică, nu ţin minte dacă mi-a zis dacă avea sau nu prietenă. Dupa un timp ne-am dus în apartamentul său din Puerto Madero. Cînd cineva joacă “pe tot terenul”, te aştepţi ca favorul să fie returnat. Speram la mai mult. Am simţit într-un moment că sînt în pat cu un cadavru”, a declarat Xoana.

Leo Messi este într-o relaţie cu Antonella Rocuzzo, pe care o cunoscut-o încă de cînd era minor. Cei doi au împreună doi copii.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×