O tînără susţine că este fiica lui Adrian Enache!

Tanara, care isi spune Geanina, a dezvaluit la WOWbiz ca a aflat de la mama ei adoptiva ca ea ar fi fiica lui Adrian Enache. Aceasta a povestit ca a aflat cand avea aproape 10 ani ca este adoptata si...
07.10.2014 | 09:02
O tinara sustine ca este fiica lui Adrian Enache
ADVERTISEMENT

Tanara, care isi spune Geanina, a dezvaluit la WOWbiz ca a aflat de la mama ei adoptiva ca ea ar fi fiica lui Adrian Enache. Aceasta a povestit ca a aflat cand avea aproape 10 ani ca este adoptata si ca mama ei biologica nu a putut sa o creasca deoarece familia ei nu a fost de acord.

“Din timpul sarcinii mama nu m-a dorit. Familia ei nu a fost de acord. Si i-a spus ca daca vine acasa cu mine ne omoara pe amandoua. S-a mutat in alt oras si nu a putut sa faca chiuretaj. M-a nascut si asa am ajuns la adoptie. Mama mea nu a vrut sa ma tina. Cand eram in clasa a patra mama mi-a spus ca nu este mama mea biologica. Am inteles ca tatal meu este Adrian Enache. Ea mi-a spus ca daca imi dorec ea ma ajuta sa imi cunosc mama biologica. Eu am 22 de ani, voi face 22 de ani. Am fost conceputa primavara, m-am nascut iarna”, a declarat tanara. 

ADVERTISEMENT

“M-am intalnit cu mama mea. Mi-a spus ca a fost fata mare. Si am rugat-o sa imi spuna cine e tatal meu. Ea mi-a spus ca nu stie nimic despre el, nici macar cum il cheama. Ea lucra. Atata stiu. Nu a vrut sa imi dea detalii. Am inteles ca parintii ei nu au fost de acord. Mama mea adoptiva mi-a descris-o pe mama biologica. Era o femeie frumoasa, slaba. Cred ca seman cu amandoi. Cea mai buna prietena a mamei mele biologice i-a spus mamei mele adoptive ca eu sunt fata lui Adrian Enache. Pana acum nu m-am simtit pregatita sa aflu povestea. Abia la 19 ani, am fost pregatita sa o vad pe mama mea. Desi stiam de la 10 ani. Mi-as dori sa imi vad tatal. Mama mi-a spus ca barbatul care a lasat-o gravida ar fi un barbat foarte rau. Ea s-a dus si i-a spus ca e insarcinata, el s-a enervat si a lovit-o in burta. Eu cred ca ea m-a mintit fiindca are o familie pe baza unei minciuni. Nimeni nu stie ca mai are o fata. Nu vrea sa il caut pe tatal meu. Cand a fost intrebata daca sunt fata lui Adrian Enache, ea a spus simplu: ‘nu’. Am fost de fata. Nu a argumentat. Nu a avut nicio reactie. Nu ne-am mai vazut de atunci. Sunt sigura ca ea m-a mintit. Spune ca am fost conceputa in toiul verii, dar pe mine m-a nascut in decembrie.

Ma macina foarte mult. Nu stiu daca este tatal meu. Am vazut asemanari. Cred ca ochii sunt cei mai asemanator
i”, a spus tanara.

“Am vorbit cu Adrian Enache. Mi-a spus ca nu isi aduce aminte de mama ta. Mi-a spus ca are un carnetel, in stilul lui caracteristic”, a spus Madalin Ionescu.

ADVERTISEMENT

Sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

 

Tags: